Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

MyPerodua ada TweckBot | terbaik lah.


Weee ~~ lama rasa x hupdate entri. Asik letak gambar jerk for WW. Nak kata citer basi, x jugak lah. Berlaku Last Friday, sebelum YY menuju ke SINI. Sape tahu pasal MyPerodua ada TweckBot.

Meh nak habaq, TweckBot nie periksa 20 checkpoint percuma yang pihak MyPerodua sediakan untuk sesape yang pakai kete Perodua. Sape minat leh terjah Twitter MYPerodua. Siap datang kat rumah lagi. Then bila dah check, kita akan dapat list dan boleh ke memana Perodua Service dan dapat diskaun untuk spare part.

TweckBot baru sampai. Nasib baru lepas hujan.

Mula untuk memeriksa.


Korang jangan salah faham, dioarang bukan lah service sepenuhnya sampai tukar minyak hitam bagai. Diowg cuma check apa yang patut, dan segala kerosakan atau kekurangan kena lah pergi Pusat Service terpilih. Kat situ baru buat detail siap dengan diskaun. Haaa, faham tak??

Check apa tue bang??

Check lagi

Ok, now buat report.


Sebenarnya nie kali ke-2 YY dapat service dari TweckBot. Mmg puas hati, sebab maklum perempuan kalau guna kete tahu bawak jerk. Kang bila ada masalah baru nak gelabah. Datang rumah tau, mmg terbaik lah.


Siap di periksa. 

Gift yang YY dapat.


Then, bila dah settle. Siap dapat gift lagi. Ok,lah tue kan. Datang rumah check, dapat diskaun bila pergi service ,then dapat gift lagi. Sayang lah kat MyPerodua Tweckbot. Dah 2 kali dapat perkhidmatan camginie,mmg puas hati. 


Jom Follow Twitter MyPerodua  - SINI
LIKE Facebook MyPerodua - SINI




p/s : kata Tweckbot YY dah kena tukar absorber. Hadoiii, money3x.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah