Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Episod Akhir Tentang Dhia | inilah kesudahan nyerrr


Wee ~~ Morning uols, Adakah korang-korang semua menunggu hari ini. Yeaaah, dah tentu lah kan. Sebab apa?? Haaa , pasti lah sebab Slot AKASIA akan berakhir hari nie. Sape yang layan Tentang Dhia, mesti nak tahu apa kesudahan citer yang menyentuh perasaan nie. Teruja nak tahu penamat bagi segala masalah.

Cerita yang buat ramai orang emosi. Ada lagi ke orang yang baik cam Dhia. Kat opis YY semua duk bising2, ada lagi ke Mak Mertua yang kejam cam Tengku Salmi tueee. Pepagi kat opis YY mesti topic hangat pasal Tentang Dhia.


Wah, panjang pulak mukadimah YY kan. Meh sini nak Habaq, kalau korang nak tahu apa kesudahan nyer, sini YY tepek kan sedikit sinopsis penamat segala masalah sihir yang berlaku. Dah ler macam Dhia mati jerk last citer. Kena kanser pulak.

" Mengikut sumber2 dari angin2 sempoi2 bahasa, nampaknya kakak-kakak, ibu2, makcik2 dan especially abg2 yang ada taman dalam hati tapi muka gangster habis, sila sedut balik dalam2 airmata anda itu. Boleh lah simpan balik tissue 3posen yang telah beli kerana I dengan ini mengumumkan Dhia tidak mati yakni tidak meninggal dunia ataupun maut. "


Sambungan leh baca kat SINI




Hokey, apa pendapat korang, suka tak dengan episod akhir Tentang Dhia. Bersabar laaah. :))




p/s : kita nantikan AKASIA seterus nyer GEMERSIK KALBU.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah