Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Eh !! ada benda baru laaaah.


Weeee ~~ YY baru sedar dari mimpi.
Maklum lah hari nie dapat cuti sakit dari klinik kesihatan Tanglin.
Gegara batuk dan demam. Yang x best bila kena amik darah sebab doc suspek denggi.
Tapi alhamdulillah, YY demam biasa ja tapi agak tinggi lah.
So, bila doc offer MC harus lah nak kan. Boleh rest kat rumah.

Then, bila rasa segar nie, YY pun buat xtvt BW.
Dan terjumpa lah dengan sesuatu yang baru dlm dunia blog dan google.
Duk heboh lah di perkatakan yang Butang follower akan di mansuhkan.
Jadi, sekarang ada butang G+.
YY pun tepek lah, walaupun x berapa nak mahir menggunakan nyer lagi.




Haaaa, nampak tak. Apa lagi, meh ler korunk follow YY guna G+ nie pulak.
Menerima dan mencuba sesuatu yang baru tak salah kan.


** KLIK JER KAT BUTTON G+ tueeeeee

p/s : dunia blog buat YY kenal ramai kawan. I loikeeeee !!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah