Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Dating dengan Fazura , Maya Karin dan Fafau sebab #OmbakRindu


Weee ~~~ selamat pagi uols. Pagi nie YY senyum lebar sebab ada perkara menarik bakal berlaku malam nie. Dah ler terhegeh2 sebab orang lain dah tgk kot Filem Ombak Rindu yang tengah meletop-letop sekarang. Hati duk meronta-ronta nak g tak, tup tup dapat peluang yang best sangat.

Kalau korang tgk tajuk pun mesti dah tahu kan. YY berpeluang menonton wayang bersama #retis. Giler tak seronok. Semua gegara Twitter.

Dari Twitter nie korang leh faham kot.



Then ,



Yang best nyer dapat tengok dengan kengkawan blogger jugak.

Mejah , Rayyan , Jmr dan Nunu  pun join.

Jumpa malam nie uolssssssssss .


* Sebelum nie pernah dating ngan Fafau kat SINI.



p/s : yang penting YY bawa Ibu Tersayang jugak . :))




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah