Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bertukaaaaaarrrrrr !!!! - Dah macam power rangers



Wee~~~ eh,korang nampak tak apa yg dah lain dalam Blog YY nie. Nampak x, nampak tak. Selepas entry kutukan kat SINI . Seseorang telah sudi nak buatkan perubahan terhadap perkara utama di dalam Blog nie. Yeaaah,tentu lah Header. YY nie mana lah reti nak buat Header lelawo. Then bila dah ada yang komen,perubahan harus dilakukan.

Header yang agak lama YY guna. Edit sendiri guna photoshop. Boleh lah dari tak de kan.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Ini Header Baru

Yeaaah, header baru nie hasil creativiti adik DIDI Bee . Dibuat secara percuma ok. Korang pun kalau nak g lah terjah Blog adik comel nie. YY teruja sangat sebab hasil nyer memuaskan hati. Jom, ke Blog adik Didi Bee. Muda lagi baru habis SPM. Tapi kreatif lah. Terima kasih yer yunk. YY suka sangat :))





p/s : betulah,1st impression tue penting :))




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah