Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

MHSplash Party - Bermain dengan air.TQ Media hiburan


Weee~~hai uolss. Banyak benda nak citer nie. Tapi xtahu mana nak mulakan. So, YY nak mulakan dengan citer  Majalah Media Hiburan anjurkan MHSplash Party. Bertemakan Hawaii. Party nie dibuat kat Taman Botani S.Alam. Hari tue baru jerk g SINI. Tak sangka ada peluang datang lagi. Padahal bukan jauh sangat KL ngan S.alam.

Pendaftaran mula pukul 11.00pg. Takut sesat, awal YY dah kuar umah. Tak sangka plak jalan pun clear jerk, tak jem langsung kat Federal Highway. Bila Tema Hawaii, mengagau gak YY cari apa nak pakai. Last2 YY pakai skirt bunga2 jerk yang nak nampak kan konon2 nyer Hawaii. Ramai jugak yang dress up giler2, siap ada yang buat skirt guna tali rafia. Mmg betul2 hawaii ok. YY angkut angah g skali. Mahu mati kutu kalau datang sengsorg. :))

Ada nampak cam Hawaii tak???

Yang bersemangat ikut Tema Hawaii

Dah nama pun Splash Party. Tentu lah main air kan. So, awal2 dah diberitahu supaya bawak baju lebih. Kang ada jugak yang balik dengan pakaian basah kuyup. Banyk games air yang happening. Artsi yang ada pun sporting giler. Diantara yang hadir Ika Mentor ,Iqram Dinzly , Pelakon2 Juvana Johan a.k.a Botak, Panjang , Adam Shah ,Talha , K-Peng , Dior , Nubhan dan Nabila Huda.

Memula sampai, kitaorg dh kena paksa masuk dalam air tuk amik no cabutan bertuah. Giler kejam. Dah ler YY pakai skirt, terpaksa jugak membasahkan diri.

Acara membasahkan diri di mulakan oleh #retis

Sempat lagi posing dalam air,

Game pertama akan dimulakan. Pilih #retis pilihan memasing.

Setiap permainan mesti melibatkan air. Acara dalam kolam. YY dah ler berpakaian agak 'sopan'. Jadi tgk dari tepi jer lah. tukang jerit2 dan sorak. 

Standby nak terjun, berenang paling pantas.

Bila dah masuk dalam air, mmg payah lah nak panggil keluar. Dah seronok nak main air. YY pun konon2 nak duk tepi. Sekali Nubhan nakal telah membasahkan diri ini.


Bila masuk waktu tengahari, kitaorg di jamu dengan nasi ayam. Sebelum tue, mmg ada di pesan tuk bawak Sandwish memasing. Akan di adili oleh #retis yang hadir. YY dah tentu lah tak menang. Sandwish masam. Kat SINI YY ada duk bebel pasal kemasaman Sandwich.

Sandwish sape paling sedaaaaaaaaaap ???

angah teruja dapat makan nasi ayam tepi kolam, ekekekek.

Lepas makan sambung lagi games. Kali nie ada games hias #retis dengan tema Hawaii. Iqram Dinzly artis paling sporting.

Siapa paling chanteeeeeeek ??

Then, last sekali aktiviti bebas. Nak mandi ke, bergambar ke, borak2 ke,terpulang kat memasing. Sesambil tue nak tunggu kedatangan Johan Asa'ari dan Nabila Huda. Diowg datang lambat sikit. ada shooting.

Johan , Nabila dan Talha di suh bertanding berenang.

 Elok jer johan ngan Nabila nak mula mandi, hujan lebat pun turun, so ada lah yang larikan diri xmo mandi dah. Tggu masa nak balik ja. Maklum lah mlm nyer YY nak dating ngan Mia Sara, Zaliff dan Lisa Surihani plak. tuk Preview Papa I Love You.




Kebasahan sedikit sebab kena hujan.

Yakult penaja Minuman.

Nabila Huda


Then kat sini pun YY jumpa rakan Blogger Kak Sha. Sebelum nie pernah jumpa masa event Astro IPTV.

Kak Sha & YY





p/s : Ada pesanan lah dari Johan Asa'ari a.k.a Botak Juvana tuk pengunjung Blog YY. Nantikaaaan !!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah