Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Masih Berkursus ::



Yuhuuuuu,.............. sangat windu sama ini blog,.... kita masih berkursus,.. ada seminggu jer lagi di melaka ini,... curi masa jap untuk update apa yg patut,.... tp yg x boleh tahan bila bab kita lupa p/word fb, gara2 dah lama x online,... huhuhuhuhu, sgt dah tua ke???? baru sebulan lebih x buka fb, blh lupa p/word,... hahahaha!!!

Duk kat merlimau nie,.. corok giler, pusat latihan polis kontinjen melaka, dlm kawasan perindustrian Merlimau,.... hari2 penuh aktiviti,... bab makan ,.. mmg sangat best, tukang masak mmg gooooood,.. !!! hari2 makan sedap,... korunk nak tau x jadual kita 3mggu kat sini,... meh nak habaq sikit,...


6.30pg - 7.30pg      - Latihan Jasmani ( Kawad, Jogg, Senam )
7.30pg - 7.45pg      - Sarapan
8.15pg - 10.30pg    - Class
10.30pg - 11.00pg  - Minum pagi
11.00pg - 1.00tgh   - Class
1.00tgh - 2.30ptg    - Makan tgh, Rest, Solat
2.30ptg - 4.30ptg    - Class
4.30ptg - 5.30ptg    - Minum Ptg, Solat
5.30ptg - 6.30ptg    - Riadah Petang
6.30ptg - 7.45ptg    - Rest , Solat
7.45ptg - 8.30mlm   - Makan Malam
8.30mlm - 10.30mlm - Class
10.30mlm - 11.00mlm - Minum Malam
11.00mlm - 5.00pg - TIDO

Camnerrrr,..... sangat pack kan jadual kita 3 minggu kat melaka niee,..... tue yg x tahan tue,.... ada masa sehari masa coti Awal Muharram kitaorg di bawa jejalan ke Bandar Melaka,.....

Hokeyyylah,... sampai sini dolu,... ada seminggu lagi,... balik kursus nanti kita citer lagi eh,..!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah