Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Testimoni menggunakan Neutrax Original & Neutrax Therapy Oil


Assalammualaikum,




Selepas hampir sebulan . Sampai lah masanya nak citer apa kah keputusan menggunakan Neutrax Original dan Neutrax Therapy Oil . Guna secara konsisten , baru lah dapat hasil kebaboommm. Ini semua kesinambungan dari Kelebihan Neutrax yang YY pernah citer sebelum nie . Pi baca sana bagi faham , sebelum korang layan pengalaman YY menggunakan Neutrax . Neutrax diperbuat daripada Ekstrak Kultur dengan Bio Lipopeptide . Banyak giler kelebihan minyak yang datangnya dari buah kelapa nie . 



Neutrax Dari FWC




Cara Neutrax Berfungsi 


fungsi neutrax



Dengan Fungsi seperti membersihkan dan memulihkan . Tubuh kita akan mengalami perubahan yang sangat ketara . 


Bersih ( Clean )  - Neutrax membersihkan badan kita daripada Toksin dan Patogen . Dalam proses menyembuh , kemungkinan akan berlaku ke tidak selesaan seperti muntah , mual , pening - pening dan cirit birit . Semua ini berlaku sepanjang proses pembersihan dan penyembuhan . 



Pulih ( Restore ) - Pemulihan selepas pembersihan , Bio-Lipopeptide mengenalpasti kekurangan nutrisi atau sel - sel yang tidak berfungsi dengan baik yang terdapat dalam tubuh kita . 



Seimbang ( Balance ) - Selepas pembersihan dan pemulihan , Neutrax akan menyeimbangkan fungsi segala nutrisi dan sel - sel supaya berfungsi dengan lebih sihat sehingga ke peringkat yang paling optimum .





Dengan segala fungsi Neutrax yang sangat hebat nie . Akhirnya , selepas setiap kali mandi atau tukar pampers. YY pasti akan sapu kan Neutrax Therapy Oil yang wangi di bahagian yang berlaku kulit kering di bahagian perut Qaireen . Alhamdulillah , semakin beransur pulih . Cuma tinggal bekas selepas mengelupas kulit kering .



Neutrax Dari FWC

SEBELUM

Nampak tak , kulit dia kering . Siap mengelupas . Dah tanya Doc , suh sapu lotion jer .
Tapi YY ganti dengan sapu Neutrax Therapy Oil .



Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil

SELEPAS


Nampak tak , perut makin buncit . Muhahhaha. Tak lah ,bukan nak citer pasal perut . Nak citer yang kulit dia makin bersih . Bebijik pun dah makin kurang . Kesan dari kulit mengelupas pun dah ok .



Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil



Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil   Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil      


Senang nak guna . Picit jer kat bahagian yang korang nak sapu . Then sapu macam mengurut tue . Nama jer minyak , tapi menyerap . Tak melekit .




Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil

Qaireen pun selesa jer dengan bau wangi Neutrax Therapy Oil .



Kelebihan Neutrax

Kita dah chanteeek dan Wangi . 



YY memang suka dengan Neutrax Therapy Oil sebab bau wangi . Macam YY , sapu kat muka setiap malam sebelum tido . Bau minyak yang menyegarkan , bau ros gitue. Tido lebih tenang dan nyenyak tau . Kekadang tak dengar Qaireen bangun nak susu .Melalak lah anak dara sebab ibu dia x dengar . Nyenyak sangat .  Muhahhaha, maaf kan dengan kekejaman ibu . Semua salah Neutrax Therapy Oil buat ibu tak sedar . hahahahha , amboi salahkan Neutrax kan .  Bangun tido , kulit muka rasa lebih halus mulus . Tak cayer , korang memang kena try. Sebab ini memang pengalaman YY sendiri selepas sebulan menggunakan Neutrax Therapy Oil .



KELEBIHAN NEUTRAX THERAPY OIL 

Neutrax kebaikan oil



1. Active Protect
* Melindungi kulit terhadap pencemaran dan tekanan persekitaran .

2. Active Control
* Mengawal dan membetulkan pengeluaran sebum – mengawal jerawat , kulit berpigmen dan terengsa .

3. Active Nutrition.
* Memelihara dan melembabkan dermis untuk kulit bersinar dan sihat .

4. Active Healing.
* Menggalakkan penyembuhan kesan parut dan terbakar , memperbaharui dan memulihkan sel .

5. Anti – Aging
* Mengawal proses penuaan dan menggalakkan pertumbuhan sel .






Kesan selepas sebulan menggunakan Neutrax Original dan Neutrax Therapy Oil 

Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil     Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil

      SEBELUM                                            SELEPAS 2 MINGGU


Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil

SELEPAS SEBULAN




Selepas sebulan menggunakan Neutrax Original dan Neutrax Therapy Oil . Hasilnya kulit rasa lebih segar . Jerawat pun macam payah jer nak jengah . Selalu , kalau sampai jer bendera merah , memang jerawat tak segan datang tanpa di undang . Mencikk tau . 




Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil   Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil   Testimoni Kelebihan khasiat Neutrax Original Therapy Oil

Neutrax Original YY amalkan setiap kali lepas sarapan . Neutrax Original kan minyak , so nak serap kena ada makanan dalam perut . Baru lah berkesan . Kang perut kosong , kemana pulak minyak yang ditelan tue nak pergi .





KELEBIHAN NEUTRAX ORIGINAL 

neutrax kebaikan



1. Anti Microbial
* Membunuh Virus , Bakteria fungus dan Yis.

2. Anti Oxidant
* Melindungi badan dari radikal bebas yang berbahaya dan pengoksidaan .

3. Anti Imflammatory
* Mengurangkan keradangan dan bengkak .

4. Active Immunity
* Meningkatkan jangka hayat dan pertumbuhan sel badan manusia .

5. Active Lipid
* Mengurangkan kesan rantai sederhana trigliserida dan mencegah pengoksidaan lipid .






Amalkan Neutrax Original sehari 2 sudu . Sekali selepas sarapan . Dan sekali lagi lepas makan malam . Sebelum nie , memang payah gak YY nak bangun pagi , sebab tak cukup tido kalau Qaireen kerap bangun menyusu tetengah malam . Tapi , now rasa lebih bertenaga . Alhamdulillah , supermak memang kena kuat . Terima Kasih Neutrax banyak membantu .




Penggunaan Neutrax Original

- Minum Sehari 2 kali ( selepas makan )

- Korang boleh minum macam tue sahaja atau campur dalam Jus .

- Sesuai untuk ibu mengandung dan Menyusu Badan .






Cara Simpan :

Jangan letak di tempat yang suhunya bawah 24oC . Nanti akan beku . Payah pulak korang nak minum nanti . Tapi bila beku , jangan risau . Takkan merubah khasiat Neutrax Original . Jauhkan dari kanak – kanak . Simpan di tempat yang gelap dan kering . Jangan dedahkan pada suhu melebihi 50oC .





Meh Layan Video gegedixs tayang minum Neutrax Original .







Korang boleh beli Neutrax Original atau Neutrax Therapy Oil secara online di Neutrax Online Shop . Sekarang ada diskaun tau kalau korang beli secara online . Jimat banyak dengan Neutrax Combo . Tak pun , korang boleh cari Neutrax nie kat mana - mana Farmasi macam Guardian , Watson dan banyak lagi . 




Neutrax Online Shop





Khasiat Minyak Kelapa memang x perlu di pertikaikan lagi . Cuma YY rasa ralat sebab botol Neutrax Original nie kaca , penutup yang YY dapat longgar . Dan tak boleh ketatkan pun . Nak jadi citer , terjatuh . penutup tercampak, habis minyak tertumpah . Aduhhh , sayangnya . Mungkin FWC boleh buat sesuatu sebab 2 botol yang YY dah gunakan , dedua penutup longgar . Sayang bila tertumpah . Botol ke 3 beli baru ok sikit .












Careline: 1-800-222-FWC (392)





P/S : Now dah berebut pulak dengan En. Abah . Sibuk nak minum jugak .







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah