Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Tawaran Peringkat Ijazah Bagi Penjawat Awam ( Pengambilan Khas )


Assalammualaikum ,



Bila dah lama bebenor keje , hampir 15 tahun selepas tamat pengajian Diploma . Tetiba hati nie rasa macam nak sambung belajaq pulak . Semua nya gegara keluarnya tawaran sambung belajar peringkat Ijazah Untuk Penjawat Awam yang telah lama bekerja . Siap ada program untuk warga emas lagi . Tengah berfikiran nie . Kalau diri masih bujang , memang YY tak fikir banyak dah , memang apply jer terus . Now status isteri dan ibu macam payah lah sikit , sebab banyak benda nak fikir . Bila citer dengan En. Abah pun dia macam payah jer nak lepaskan . Tawaran nie adalah belajar sepenuh masa , 8 semester kat USM . Mau tak berat hati nak lepaskan . Sayang jugak ngan bini dia nie . Hahahhahaha . 




Tawaran Ijazah bagi Penjawat Awam




Tawaran adalah untuk Pengajian Ijazah Sarjana Muda Sains Kemasyarakatan ( Kepujian ) dan Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial ( Kepujian ) bagi sidang Akademik 2015 / 2016 . Tarikh tutup permohonan 6 April 2015 . Pendidikan sepanjang hayat pun ada . Giler menarik , jangan ingat warga emas tak leh nak sambung belajaq . 




Tawaran Ijazah bagi Penjawat Awam



Tawaran Ijazah bagi Penjawat Awam



Tawaran Ijazah bagi Penjawat Awam





Kalau korang cukup syarat , meh lah apply sambung belajaq . Sahut cabaran Konsep Program Pendidikan Sepanjang Hayat dalam meningkatkan kualiti pendidikan negara . 






Detail : korang boleh ke www.pohon.usm.my 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah