Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Hai Assez Slymm | Saya Nak Kurussssss !!!!


Assalammualaikum,



Alahai , sejak bersalin kan Nur Qaireen Iman , memang terasa sungguh badan nie duk membesar bagai johan . Nafsu makan , Ya Ampunnnn . Lain macam sungguh . Berselera sesaja . Walaupun laki iolsss xde lah bising , tapi macam sedar diri lah pulak . Nak berjalan bebanyak , cepat benar sakit tumit . Now dah effect kat lutut plak . Dahsyat sungguh penangan kegemukkan nie . Nampak x macam kritikal kan , kan , kan . 



So, adalah seseorang yang suh YY duk gunakan produk nie . Katanya boleh kuruih . Dengar boleh kuruih , kita lelaju lah nak cuba kan . Mana tau boleh ramping cam Scha Alyahya . Kagum wei , past bersalin dia maintain kurus . Sebelum tue , mari kita citer apa yang bagus nya ngan produk nie .



Kelebihannya :

* Membakar dan mencairkan lemak di badan dengan cepat  berkesan

* Bertindak sebagai 'carbo blocker' - Menghalang penyerapan karbohidrat dari diserap badan

* Tiada kesan sampingan & selamat diguna oleh semua

* Memberikan rasa kenyang kepada pengguna sepanjang hari




See, kelebihannya dah buat kita teruja kan . Nak kurus punya pasal , kita patut cuba nie . Harga pun sekarang tengah promosi tau . Dengan khasiat yang banyak , tapi harga sangat berpatutan . Cecepat korang meh order dan kita kurus sesamaaaa .




HARGA BIASA : RM 150

HARGA PROMOSI : 

RM 99 SAHAJA (semenanjung) 

RM110 SAHAJA (sabah/sarawak)
 

FREE
POS LAJU SELURUH MALAYSIA






Eh, kemain citer kelebihan bagai , tapi apa nama produk yang menarik nie kan . Ini lah dia :


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



memperkenalkan Assez Slymm


Kurus dengan Assez Slymm

Cara Penggunaan Assez Slymm :

Amalkan minuman Assez Slymm 1-2 kali sehari sebelum makan.
Bancuh sahaja dengan air panas dan minum.




Perasaan selepas minum Assez Slymm , YY amalkan pagi sebagai ganti untuk sarapan . Sedap rasa cam minum oat , bau pun sedap . Kenyang pun kenyang . Boleh bertahan lah perut nie sebelum nak sampai ke tengahari . Kalau x tue , lepas sarapan ada jer benda yang nak dikunyah . Jimat dah tue , tak perlu nak beli stok jajan ke , roti ke untuk kudapan sebelum menjelang tengahari .



Kurus dengan Assez Slymm  Kurus dengan Assez Slymm  Kurus dengan Assez Slymm

Kurus dengan Assez Slymm

Dapnyaaaa Smile





Setiap Pembelian, Korang Akan dapat

Panduan Untuk Kuruskan Badan 
Dengan Cepat

PERCUMA! 
(Khas untuk bantu korang kurus cepat)






Kurus dengan Assez Slymm


Cara membeli Assez Slymm :

SMS KOD "AS9" & HANTAR KE 

013-9200106 

(DISKAUN & CARA PEMBELIAN akan dihantar terus ke telefon korang kurang dari 1 minit)



MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIDAK BERKESAN





Kalau korang nak jadi pengedar pun boleh tau . Kot lah nak cari duit poket . Pengedar di seluruh Malaysia di perlukan . Ce korang hubungi 013 – 9200106 .








P/S : Berebut ngan laki iols, tetiba dia pun nak kuruih gak .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah