Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party


Assalammualaikum,
Untuk korang yang suka bebenor ngan KFC . Nie KFC ada keluarkan menu yang sihat dan ringkas baru . KFC Zinger Rice Wrap . Sajian lazat dan seimbang yang enak boleh dimakan dimana – mana jua dan bila – bila masa dengan harga RM 4.90. Murah kan . Kalau sibuk sangat dengan kerja , boleh ngap KFC Zinger Rice Wrap jer .
KFC Zinger Rice Wrap | Blogger PartyKFC Zinger Rice Wrap ini adalah gabungan kepingan Zinger kegemaran ramai yang di balut dengan Tortilla 9-inci berintikan Nasi Colonel , Sayuran segar seperti tomato , bawang , timun ranguo dan sos mayo – limau .KFC Zinger Rice Wrap | Blogger PartySemua Zat seimbang ada dalam setiap hidangan . Protein dari kepingan Zinger lazat , Nai Colonel karborhidrat dan sayur – sayur segar. Dibungkus dan menjadi pilihan makaan yang lazat di mana – mana .
KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party

Nak terkam jer rasaaaaa !!!
Dengan harga RM 4.90 , KFC Zinger Rice Wrap menjadi satu sajian yang amat menjimatkan . Bagi yang gemarkan hidangan yang lebih , boleh memilih set kombo yang mengandungi kentang goreng ( saiz biasa ) dan minuman Mountain Dew ( saiz biasa ) pada harga RM 7.80 .
Harga  KFC ZINGER RICE WRAP


Selaras dengan promosi ini , KFC dengan kerjasama FLY & One FM telah melancarkan pertandingan foto #GrumpyNoLunchFace di Instagram . Peminat KFC digalakan untuk menghantar gambar dengan ‘riak wajah kecewa’ mereka kerana tidak sempat makan tengahari akibat jadual kerja yang sibuk . Pemenang yang terpilih akan menerima hadiah menarik dan juga kejutan dari pihak KFC dan stesen – stesen radio terlibat .


*******************************************************************


KFC Zinger Rice Wrap Blogger Party
Sesambil nak kenal dengan menu terbaru KFC , perbagai aktiviti di adakan . Ada  games, dengan hadiah yang menarik . Seronok memasing dapat jumpa kengkawan blogger . Ada yang dah biasa jumpa , ada jugak yang baru pertama kali bersua mata . Yang penting , memasing have fun . Terima Kasih KFC Malaysia .
KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party

Kita Enjoyyyy !!!
KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party

Sebelum mulakan aktiviti , kita makan duluuuu
KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party

games – bungkus jangan tak bungkusssss .
KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party

Dapnyaaaa ,

KFC Zinger Rice Wrap | Blogger Party

Terima Kasih KFC

***KFC Pavilion***
KFC Zinger Rice Wrap boleh didapati bermula 5 Mac 2015 , sementara stok masih ada .
Website:

Facebook:

Instagram:
P/S : Macam X sabar nak Suap Qaireen KFC :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah