Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Samsung Note 2 | Jatuh Cinta kerana dia Brown


Assalammualaikum,


Wee ~~ sape suka makan cekelat?? Sape suka Warna Coklat. Now YY nak citer kisah warna coklat. Eceeeh, tetiba kan pagi isnin nak citer bab coklat bagai. Apakah yang terjadi sebenarnya. Muhahhhaha, saje bikan gempak.






YY memang suka warna coklat tau, sebab YY nie tak berapa nak cerah, so kalau pakai coklat tue rasa cam compiden semacam. Rasa diri ini bergitu berharga dan cantik sekali. Haa, amik ayat perasan sudah mari. Ada sekali tue, YY pi wedding kawan YY kawin dengan tema color Coklat, Oh Maaai, dalam hati dah terfikir, One Day kalau kawin nak buat tema color Coklat gak arr. Fuhhh !! bila lah nak kawin tue kan. Verangannnn dah nie pakai warna Brown dengan pasangan duduk di atas pelamin.. Comfirm Secocok. SIla Pitam dengan ayat verangan YY  nie yaa.



YY dan Cik Epal berhijab Coklat




Dah ler tuee, ada plak YY terbaca yang orang ber pesonaliti ke arah ke coklat nie kan, seorang yang Down To Earth , Steady dan boleh di percayai . Seorang yang Yakin , ikhlas dan mudah di dekati. Kira kalau nak berkawan ngan orang yang berpesonaliti coklat nie, sesuai sangat lah. Boleh jadi BFF gituee tau.





So, Bila YY dapat tau yang Samsung Note 2 Brown akan keluar di pasaran. Mata dah buntang , berpinar. Hati berdegup kencang macam rama - rama duk terbang di hati. Oh, sungguh YY jatuh cinta. Air liur pun dah melelh duk bayangkan Samsung Note 2 Brown berada di tapak tangan. Seriuss , teruja habis. 

Samsung Note 2 Brown nampak lebih elegance , dengan ciri - ciri yang lebih smart. Dah nama pun smartphone. Memang menjadi idaman YY memiliki telefon pintar yang memudahkan YY nak berblogging. Maklum lah, sejak blogging secara serius nie, memang tak leh tinggal jengah blog setiap hari, kalau ada smartphone macam Samsung Note 2 tambahan color brown, boleh buat lagi semangat nak berblogging.







Ciri - Ciri Samsung Note 2 Brown

  • HSPA+21
  • EDGE / GPRS (850 / 900 / 1,800 / 1,900MHz)
  • HSPA+21mbps
  • WiFi a/b/g/n HT40
  • Wi-Fi Direct available
  • Bluetooth technology v 4.0 (Apt-X Codec support) LE
  • NFC available
  • USB 2.0 HOST, MHL
  • KIES, KIES Air support

Battery

  • 3,100mAh Battery
  • USB Chargeable
  • Upto 990 minutes (3G)
  • Upto 510 hours (3G)

OS

  • Android 4.1 (JellyBean)

Memory

  • 16GB

Camera

  • 8.0 Megapixels Camera Resolution (Rear)
  • 1.9 Megapixels Camera Resolution (Front)
  • Flash-LED available
  • Auto Focus available


Nampaaak, segala ciri - ciri dah buat tak sia- sia kalau ada Samsung Note 2 di tangan. Memang terbaik lah. Korang boleh ke mana - mana Samsung Outlet kalau nak tengok sendiri Samsung Note 2 Brown niee. Yang Pasti Samsung Note 2 nie adalah limited Edition. Sape cepat dia dapat tau.




Jom layan Video nie, saje nak kasik korang teruja dengan Samsung Note 2 Brown nie.






P/S : Jom terjah Samsung Outlet berhampiran korang :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah