Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Comfort Zone Malaysia | Mum's Pure Love Contest

 
Assalammualaikum,

 
Pure Love Contest


Comel kan cover photo YY ? Senang je nak buat cover photo ni. Ce Baca sampai habis dulu Kisah Ibu dan Anak niee yaaa.


Betapa selesa nya kita berada di dalam pelukan ibu. Pelukan dari yang tersayang. Comfort Zone gituee. Korang mesti suka kan, bila dibelai oleh ibu, Waah, rindu sama ibu YY lah. Macam lama dah tak berada di sisi dan berbaring manja di atas riba ibu.
 
 
Blog Yana Yassin
My Lovely Mom.
 

Bila ada ibu di sisi mesti kita akan rasa tenang, boleh sharing masalah. Boleh berbual mesra. Ibu adalah orang yang terpenting dalam hidup YY, sebab takde ibu pasti YY tak kan di lahirkan di dunia ini. Sejak Arwah Ayah takde, ibu jugak lah yang memegang peranan sebagai ayah dalam membesarkan kami adik beradik. Walaupun ayah takde disisi, ibu seorang yang kuat. Mampu menyara kami adik beradik dengan keringat nya.

 
 
clip_image004
YY sayang Ibu sesangat tau :)

 
 
Kalau ikut sejarahnya, Ibu YY memang jarang sangat buat kuih tau untuk kami sekeluarga. Ibarat macam , memang tak pandai buat kuih lah. Kalau nak makan apa-apa jer jenis kuih, jawabnya beli ajer lah. Tapi kan, bila ayah meninggal ibu boleh buat pelbagai jenis kuih untuk di hantar ke gerai nasi lemak untuk di jual. Memang YY kagum sangat semangat ibu untuk menyara kami adik - beradik. YY sangat terharu dengan pengorbanan ibu. 


 
clip_image005
Tanpa Ibu kita tidak mungkin lahir ke dunia

 
 
Apa jua yang Ibu lakukan pasti untuk kebaikan anak - anak nya. Jangan lah korang buang ibu atau marah - marah ibu atas sebab yang mungkin tidak masuk akal atau tidak munasabah. Kasih Sayang ibu hingga hujung nyawa tau. YY memang tak leh bayangkan kalau Ibu takde lagi di dunia nie. Setiap hari YY berdoa moga Allah panjang kan usia ibu dan di berikan kesihatan yang Baik. Korang pun kena sayang Ibu tau. 


Haaa, untuk menunjukkan yang kita sayang ibu. Comfort Zone Malaysia mengadakan satu contest Mum's Pure Love Contest . Hadiah dia menarik uolss. Comfort memang produk yang selesa dan wangi buat kanak - kanak. Kelembutan yang terhasil dari wangian Comfort, Ohmaaai, best giler. Lembut dan sewangi baby gituee.
 

 

clip_image007


Peraduan ini adalah untuk membantu Rumah K.I.D.S yang menempatkan anak - anak yatim dan kanak - kanak yang di didera , diabaikan , untuk diberi perlindungan , kasih sayang dan penjagaan.  Jadi, bila ada peraduan camnie, kita dapatlah membantu Rumah Kanak - Kanak Ini Disayangi ( K.I.D.S ) . 
 


 
Blog Yana Yassin
Pertandingan ini bermula  6/5/2013  sehingga  9/6/2013



Hadiah :
GOLD CHAMPIONS X3
Top 3 mums who had the most invited friends used the app as of 11:59pm on 9th Jun 2013
1x Pure Gold Bracelet
12 packs of Babylove Night tape
Mega Pack worth RM632.27
Philips Avent Voucher worth RM200
6 bottles of Comfort Ultra Pure 800ml


SILVER CHAMPIONS X5
6 packs of Babylove Night tape Mega Pack worth RM316.14
Philips Avent Voucher worth RM100
3 bottles of Comfort Ultra Pure 800ml


BRONZE CHAMPIONS X10
3 packs of Babylove Night tape Mega Pack worth RM115.50
3 bottles of Comfort Ultra Pure 800ml


WEEKLY CHAMPIONS (10 CHAMPIONS X 5 WEEKS)
Top 10 mums with the most number of invited friends using the app for the week
1 packs of Babylove Night tape Mega Pack worth RM38.50
1 bottles of Comfort Ultra Pure 800ml


Cara - cara penyertaan ::

1. Pilih templete yang berkenan di hati dan upload 3 gambar ibu dan anak.
2. Customize gambar dan letakkan caption yang menarik. Then perkenalan kan Facebook korang kepada kengkawan.
3. Ajak kengkawan korang join aplikasi niee. Lagi ramai kengkawan join,Lagi banyak sumbangan derma yang akan dihulurkan ke Rumah K.I.D.S.
4. Peserta ibu - ibu yang mempunyai anak muda lebih daripada 5 dan mempunyai rakan - rakan yang ramai menggunakan aplikasi ini berpeluang berpeluang untuk menjadi juara kebajikan dan menerima ganjaran yang menarik.
 
 
 
*****************************************

 
So, korang meh sini nak tunjuk kat korang cara –cara mudah untuk menyumbang kepada Rumah K.I.D.S . Mudah sangat seperti makan ais kacang gituee. Bila dah buat ajak kengkawan memeriahkan suasana dengan menyertai Comfort Zone – Mum’s Pure Love Contest. Tak semestinya korang kena kawin dan ada anak baru boleh join, janji korang adalah seorang anak , mesti korang faham maksud YY kan.


 
Memula korang Klik Link Nie dahulu >>



clip_image009
Akan keluar Camnie, So korang kena Klik Butang LIKE atas tuee.

 
 
clip_image010
Bila dah klik LIKE, akan keluar plak camginiee. So KLIK lah START NOW tuee.

 
 
clip_image011
Bila dah KLIK, korang boleh pilih Background pilihan korang untuk Cover Photo.
Then Klik Next.

 
clip_image012
Lepa tue, boleh lah pilih 3 keping gambar korang dengan ibu .


 
 
clip_image013
Bila dah pilih, Boleh letak Caption korang sendiri. Lagi kratif lagi bagus.


 
 
clip_image014
Then review rupa sebenar Cover Photo Korang tuee.


 
 
clip_image015
Isi butiran peribadi. Klik ikut kategori korang, macam YY dah tentu not a mum. Tak kawin lagi nokss. Tapi berminat join untuk charity.

 
 
clip_image016
Selesai sudah, boleh ajak kengkawan join sama.

 
 
clip_image017
Taraaaaa, cover photo YY sudah menukar. YY telah menyumbang kepada umah K.I.D.S . Korang bila lagi.

 
 
 
P/S : Jom korang ke Facebook Comfort Zone Malaysia




























































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah