Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Hampir Kehilangan Si Dia , SEGERA dapatkan DATA - Episod 2

Wee ~~ sambungan kisah kehilangan orang tersayang. Alah kalau korang lupa boleh terjah SINI

Don't Lose It All - Episod 2 Trailer mengimbau kisah lalu antara Nick, Amy dan Joe?


Amy menjadi lebih tertekan dengan sikap Nick yang berdiam diri tanpa sebarang berita setelah pemergiannya.

Banyak masalah timbul bila bercinta jarak jauh. Tambahan bila xde DATA. Bila ada DATA , baru sebuah hubungan dapat di cantum kembali . Takde ler sesedih , kemudian fikir yang bukan - bukan. Macam kisah Nick dan Amy yang semakin sedih dan menjarakkan lagi hubungan tanpa DATA.

Jom layan Video nie, Untuk tahu lebih lanjut apa yang terjadi.





Adakah Amy akan berubah hati? 


Apa yang terjadi pada Nick ? 


Cincin tersebut untuk siapa?



Cerita ini semakin mendebarkan dengan yang akan terjadi antara Nick dan Amy 


dan juga bagaimana pula dengan Joe ??




Apa yang akan terjadi kemudiannya... saksikan di http://www.xpax.com.my/c1.php 

dan nantikan kisah ini terbongkar pada 18 Januari 2012   #Don’tLoseItAll @xpaxsays 




Dalam sebuah perhubungan, Komunikasi sangat penting. So, bila ada DATA komunikasi tidak akan terbatas malahan lebih jimat. Kita boleh whatsApp , Boleh bertwitter , Boleh ber Facebook , Viber , Skype dengan insan yang jauh di mata dan pasti nya dekat di hati. 

Tak mo lah jadi macam Nick dan Amy, akibat takde DATA. Susah hati, kerisauan , curiga semua pun timbul. Hati pun x gembira.

Macam - macam YY pun guna DATA plan. Memang sesuai dengan gaya hidup masa kini. Nak berhubung dengan sesape dan di mana jua. Hari - hari kita boleh berhubung dengan yang tersayang dengan lebih penjimatan. 



Kini pelan data adalah keperluan untuk kita semua berhubung. Hanya perlu dail *128# untuk melanggani mana-mana pakej pilihan. 


Layari http://www.xpax.com.my untuk maklumat lebih lanjut.




P/S : Hidup bagai kan kosong tanpa DATA.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah