Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Don't Lose It All | Kisah tentang DATA


Assalammualaikum,

Layan Video dulu ::
Wee ~~ sambungan kisah hubungan jarak jauh antara Nick dan Amy. Agak - agak korang apa jadi eh. Sedih dan makin sedih bila hubungan terasa makin jauh , tanpa kabar berita. Kehilangan Nick yang begitu lama, adakah mempengaruhi hubungan natara Amy dan Nick.

Akhirnya , jawapan di ketemukan. Sesuatu terjadi pada Nick, itu adalah punca kenapa Nick tidak menghubungi Amy.


Nick dalam perjalanan untuk membeli cincin apabila tragedi berlaku. Nick ingin membantu seorang perempuan yang malang, tapi Nick telah tercedera.

Adakah Amy akan melakukan sesuatu jika mengetahui yang Nick menghadapi masalah ?


Apa jadi dengan Nick, korang boleh tgk di Episod seterusnya kisah Nick dan Amy.


Menunggu terlalu lama, buat Amy rasa seolah - olah berputus - asa untuk menunggu Nick. Di samping Amy telah berasa selesa dengan Joe.


Adakah Joe mengambil kesempatan atas masalah yang di hadapai antara Amy dan Nick?


Perkara penting dalam perhubungan di antara Nick dan Amy adalah DATA. disebabkan ketiadaan DATA, Nick tidak boleh memberi tahu kepada Amy di atas apa yang terjadi di atas diri nya. Lagipun, segala-galanya adalah di internet sekarang dan ia kos hampir sama pada semua. Hanya selagi kita mempunyai data, ia membuat sebuah perhubungan supaya lebih mudah dengan hanya mendail * 128 # untuk mendaftar mana-mana pakej yang menjadi pilihan dan bersesuai .


Pengalaman mengajar, komunikasi memang penting dalam sesebuah perhubungan. Bila tiada DATA, semua benda jadi x keruan . Jadi buat lah pilihan tepat dengan ada nya plan murah XPAX untuk DATA.#DontLoseItAll 
@xpaxsays


Dial *128#  sekarang untuk pemilihan data pelan yang terbaik untuk perhubungan cinta korang tu.Don't Lose it all, check out http://www.xpax.com.my/c1.phpP/S : DATA buat dunia bagai kan di hujung jari.

5 comments:

 1. tak sabar nak tengok kesinambungan video ni.. makin best pulak

  ReplyDelete
 2. eeee xsbr nk tgk kesudahan cite nick and amy ni ^_^ .mula2 tgk mcm xpaham ep 1. hehe sis done follow u. follow me back ^_^

  ReplyDelete
 3. walaupun tak pakai celcom, tapi enjoy tgk short movie nie..

  http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/cara-banyakkan-air-susu-ibu-100.html

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah