Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Universal Nights & Showcase 2011 | Thanksss to Ning Baizura

Assalammualaikum *__*,

Hai uolsss, agak lama jugak YY x menghupdate blog kan. Sekarang mood x mari lah. Dah lah kesihatan mamat masih x mengizinkan. Sekarang nie kena muntah2 plak. Makan banyak, then tido. Bila bangun ja, pasti mamat muntah. Agak nyer ubat buat mamat loya kot. Dah lah nak bg makan ubat punyer lah susah. Mamat jgn buat along risau eh.

Opsss !!!! citer pasal mamat plak. Macam xde kena mengena ngan tajuk ja kan. :))), YY tengah senyum lebar sebab bertuah dapat tix ke Universal Nights & Showcase 2011 @ Hotel Crown Plaza Mutiara. Haaa, semua tertanya lah tue camne leh dapat kan. Nie suma gegara Twitter. YY sekarang dah jarang aktif kat FB, lebih layan tweet. Tgh duk lepak YY ternampak tweet from @Ning Baizura




YY pun apa lagik, terus menuju ke official blog @Ning Baizura dan mengemailkan segala butiran yang di perlukan. Saje lah sesuka try, mana tahu YY bertuah dalam 50orang tue kan.



Selepas upacara mengemail, x sampai 10minit past tue YY terima email yang YY dah menang 2tix nak ke Majlis Grand nie. Terus rasa terujaaa tau. Tapi kan ada tema lah plak. Mana ada baju ala2 Pirate nieee. Kalau x ikut tema rasa nyer xpe kot. Kita bukan artis kan. Saje sesuka mengisi masa lapang kan.



# sedang layan ML Ulangan sambil senyum. Terujaaaa wei. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah