Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Family Day | Owhhh Bertuah nyerrrrrr

Assalammualaikum *__*,

Hari nie YY nak story pasal family dah yang opis YY buat kat Corus Paradise, PD. Idea family day nie datang dari Dato' KPP yang nak pencen dah tahun depan. So, bersemangat lah semua AJK membuat persiapan. Kali nie, setiap yang menjoinkan diri di beri warna kumpulan untuk acara sepanjang family day 2011 nie. Ada kumpulan kuning , oren , merah dan hijau. YY bawak ibu untuk Family Day nie. Maklumlah, ibu suka ja kalau anak bawak jejalan kan.



YY dapat kumpulan kuning. Nama kumpulan pun "Lanchang Kuning". Kitaorg nyer  trademark adalah Lanun. masa perbarisan dan lintas hormat, siap tutup mata sebelah macam lanun hokey. Cuma sayang YY lupa nak take pict ngan Ketua Lanun Tuan Surinder. Betul2 cam lanun dia dress up hokey. Sampai Dato' pun x cam pegawai dia hokiessss.










Bila malam ada majlis yang bertema kan 60-an ( Malam mengusik jiwa ). Puas YY cari baju ala2 60an tau. Payah gak nak cari baju sebab YY yang agak2 tembam ini. hihihihi, dalam fikiran kena cari baju dot dot dot. Kebetulan malam tue YY join acara yang dipertandingkan iaitu 'LINE DANCE'. Patut nyer buat tari ala poco2, tapi kump YY buat ala2 rap dengan lagu po yeah yeah dari kumpulan VE. Apalagi, dapat no last arrr, x menang sebab larikkk tema. Di samping tue ada pertandingan karaoke jugak.






Sok pagi nyer acara bola tampar. pun YY join, sampai lebam tangan sebab bola xde hangin sangat. Sambung plak dengan acara sukaneka. Tengahari lepas check-out, acara penyampain hadiah dan cabutan bertuah sambil lunch. X sangka YY dan Ibu sangat bertuah. Meh layan picture niee.



Tahun depan Dato' kata nak buat lagik , sebelum dia pencen. Hope bertuah lagik. Ahaaaaiii !!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah