Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalammualaikum *__*,

Agak lama jugak YY x join Segmen BA nie.. Kali nie ada segmen kritik BLOG. YY teruja nak join sebab kritik boleh membawa kepada kebaikan jugak kan, kan, kan,..Mari berfikiran positive di atas setiap teguran yang membina eh,.

Santai Bersama BEN ASHAARI

Jom uolsss, JOIN SEGMEN niee < SINI >

p/s : ada org kata loading blog nie lambat bg saper yg guna broadband,... yer ke???

11 comments:

  1. singgah kritik .

    simple n nice header .

    NO 29

    http//anakgadischot.blogspot.com

    jum sesame kritik .

    ReplyDelete
  2. rara num 70 : hmm ok,but piccy kat shoubox tu panjang sgt.heee.

    ReplyDelete
  3. erm.. blog ni lmbt loading...

    happy blogging..nice

    :)

    no 84

    ReplyDelete
  4. cakk cakk ! alya dtg nieeeeee...hehe blog simple, tapi nice ! senang loading, btw happy blogging :D

    jom kritik blog alya, No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. loading > amek masa sikit
    susun atur > ok
    font > bole diperbaiki
    warna > sedap mata memandang

    172...

    ReplyDelete
  6. hurmm... macam lambat je loading? berat kot blog ni.. if ada widget yang tak penting tu. buang je..

    salam kenal dari no.75

    http://idafirdausi79.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. humm ... a'a , lambat sikit nak loading .. yang lain2 dalam blog nie, dah oke ^^

    iamFyna (^^,) [ NO. 66 ]

    ReplyDelete
  8. blog nie amek masa sikit nak load .
    tapi, pe2 pon, tetap nice ^^

    iamFyna (^^,) [ NO. 66 ]

    ReplyDelete
  9. Blog ni putih dan bersih.. kemas pun kemas..Mak sukerr =)

    32 =)

    ReplyDelete
  10. hye kak. blog akak cantik. kemas. mungkim widget banyak tu yg buat lambat loading. tapi, saya cepat je loading blog akak. huhu. :)

    ReplyDelete
  11. blog yang simple cuma amek masa sikit nak loading.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah