Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sambut besday | SR jadi pilihan

Assalammualaikum * __ *,


Kali nie YY nak story pasal sambut besday anis.  So, YY ngan Dudah dah plan nak g makan2 kat Secret Recipe. Menuju lah kami ke SR di Central Market. Agak lama kami tidak kesini, jadi rasa teruja melihat perubahan yg berlaku di CM. Dulu, masa muda2 CM nie tempat YY practise teater kat bumbung CM.


Kalau menjamu selera pun kat food court bumbung. Tapi sekarang dah macam2 jenis makanan ada dalam CM. Meriah dan amat sesuai dengan pelancong yang berkunjung. Malaysia kat negara terbaeikkk.


Xmo citer panjang, layan picture jer lah yerr,.. !!!




  





Selamat hari lahir buat ANIS. Moga bahagia hingga hujung nyawa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah