Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Gedixx kat IKEA | MeatBall Terbaeeikkk

Assalammualaikum *__*,


Masih lum ada mood untuk hupdate, tapi bila ada yg duk sibuk2 tanya mana story pasal IKEA. Jadi YY pun menguatkan semangat tuk cerita pasal menternak lemak kat IKEA.



 Balik dari < SINI >, KAMI terus menuju ke IKEA. Terujaaa wei sebab ada jugak yg sudi memenuhi hajat diri ini yang teringin sangat nak makan meatball kat IKEA. YY pernah try nak buat meatball kat < SINI > tapi apa kan daya, meatball hancusssss, x jadi ball pun. Hadoii !!! sangat kesian kan.







So, meh layan kegedixxan YY bersama Achik & Angah. Thanksss Angah sbb belanja menternak lemak. Bertambah sedap bila orang blanja kan,.. lalallalala !!!









Lepas ke IKEA, Kami terus menuju ke < SINI >. Maklum lah, gegara promosi dan picture yang mengiurkan. Angah dah terlompat-lompat nak rasa keenakkan nyerr. Baik angah, .. Along ngan Achik akan memenuhi impian mu itu. Meh kat < SINI > kalau nak tahu kat mana kah tempat nyer.





Hari yang sangat happy dapat keluar dan berpoya-poya di tempat idaman. Next plan, hope jadi lah yerr,.. Kita tggu JULY eh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah