:: Penyanyi Camelia Dah Kawin ??? ::

morning isnin, hari nie rasa happy ja. Smlm dapat jemputan main gamelan kat rumah 'seseorang' yang sangat di kenali dan cantik gilerrrrr, !!! Kisah nyer begini ,..


Ptg Sabtu :


Kak Chah : Yana,.. sok free kan, ada main gamelan kat bangsar lah,... Dalam kul 3ptg tggu kat PULAPOL.
Kita : Hokeyyy !!!,.... jumpa sok, tapi majlis apa yer,... ??
Kak chah : Majlis kawin kot,... kita main dari kul 5ptg sampai 7mlm ja,...
Kita : Baeikkk .


Kita pun duk fikir lah,... majlis kawin apa eh dari kul 5 sampai 7mlm,....xper lah, sok tau lerrr,...


So, dlm kul 4ptg kitaorg pun sampai lah kat depan sebuah banglo yang sangat indah,.... tup2 tuan umah kuar,... nguper nyer umah Penyanyi Camelia,... dan bukan nyer majlis kawin tapi majlis Cukur Jambul anak sulung nyer,... baru 2bulan... Walaupun baru past pantang, tapi Camelia tetap chanteeekkkkkkkk,... Terpegun kita bila tgk dia,....

Camelia yang Gorgeous

With Dato' Sri ( Camelia Husband)


Pasangan yang mesra danbaik sekali

Baby Camelia, - Dayang Hafizah


Nguper nyer kitaorg kena main kul 6ptg,... then rest tuk solat maghrib,.. sambung balik sampai kul 9mlm,........... dalam hati duk berkata2, Bila Camelia kawin??? Saper suami nyer,..???? dah dekat maghrib, Persoalan pun terjawab,... Suami Camelia balik,... Kitaorg dah nak balik baru tau yang suami nyer seorang Dato' Sri,... Sangat peramah, yang paling best offer kitaorg g Bali, fully Sponsor sebab Dato' mmg ada rumah kat Bali,.......... Fuhh !!!!, Best nyer kalau jadi kenyataan,... Amin...Mana lah kitaorg tau yang dia tue Dato' sebab Camelia suh panggil tuan jerk, Camelia pun x bg panggil dia Datin,......... Sangat baik hokeeyyy !! layanan pun tip top,.........Kita paling kagum tgk rumah nyer, dah macam hotel,... Decoration mmg cantik,... rumah pun besar, orang gaji pun ramai gak arrr !!!!


rumah camelia dah macam hotel




besar seh rumaaah,.. pfwwt !!!







Acara cukur Jambul




Sebelum balik, kitaorg dipaksa makan,... menu mmg best, masak sendirikkk jerk,........ Kul 11mlm baru sampai umah,... huaawwww, terlepas nak tgk drama "trilogi cinta",..... hope ada lah org opis yang tgk,... :-(









Ranking: 5

{ 8 000 suka nak komen... read them below or add one }

Post a Comment

JOM KURUS KLIK3
How to Gain 5kg in 10 Weeks Banner

BlogMalaysia.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Yana Yassin All Rights Reserved