Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kematian Tidak Kenal Usia ::

Sebelum nie kita ada citer pasal cousin kawin muda kan,... nak cite sikit,pengantin nie anak second last dari 6 orang adik beradik,.... yg bongsu adik Fazli baru 18thn,... Adik fazli nie mmg ada sakit buah pinggang dari kechik punca dari demam panas,..... Jadi masa wedding mmg nampak adik Fazli macam x sihat,....

Sebenarnyer adik Fazli ada dapat buah pinggang baru tahun lepas,... mmg dh lama sangat tunggu nak dapat ganti buah pinggang yang rosak dua2 belah,....jadi, masa hari kenduwi tue,.. kita tgk adik Fazli cam lain,.. muka bengkak,.. badan pun jadi besar semacam jerk,.... badan dia sakit2, kakak dia duk urut2 lah badan adik Fazli ngan minyak panas,...

So,.... habis kenduwi ahad tue jugak kita gerak balik KL,...g pun isnin kan keje,.. Pagi selasa 22/2/2011 kt terima msg dari adik boboy,..

"untuk pengetahuan ,.. adik Fazli dah meninggal dunia" 

Masa tu dlm kul 8pg,.. kita tersentap jap,.. sebab baru jerk jumpa adik Fazli 2hari lepas,..... pdhal pd hari yg sama adik Fazli meninggal, dia mmg ada temujanji dengan pakar sebabkan perubahan diri dan kesakitan yg di alami selepas dapat buah pinggang baru,... maybe lah kan, buah pinggang yg dia trima x sesuai lah kot,...Bila call angah,.. alang,.. adik,..dan ibu,.. diowg semua nak balik tgk,.. so kita pun minta lah kuar ngan bos nak g ziarah adik Fazli buat kali terakhir,....

Kitaorg sampai kat kg dlm kul 1tgh, ngupernyer adik dah di kebumikan,,... mmg kitaorg x sempat tgk,...Moga roh adik Fazli di cucuri rahmat,....Bila kenang2 balik,.. mati x kenal usia,.. kalau allah nak ambil balik nyawa yang di pinjamkan nie,.. bila2 masa jerk,... x kira lah muda ker,... tua ker,....
orang selalu cakap,.. "alah, muda lagikkk,... lambat lagik nak mati,.."... hurrmmm !!!! pasti ke kalau muda lagik x kan mati,.. Fikir2 kan lah,...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah