Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Nasi Kak Wok cawangan Ampang Sedaaaap

Assalammualaikum,



Baru – baru nie YY nak pi Hospital Gleneagles Ampang sebab abang Ipar baru lepas Operation . So , dah petang baru nak keluar , dengan perut lapar . So , kita singgah dulu makan . Memula pusing – pusing ingat nak cari mee bandung muar yang sedap , tapi kedai tak bukak pulak .



Nasi Kak Wok jadi pilihan . Sebab , nampak menarik bila makan guna kertas , dan masa kita orang lalu memang orang ramai tengah makan . Apa lagi , ajak En. Abah singgah lah . Bila tengok cam ramai , mesti sedap lah kan .



Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Nasi Kak Wok



Ngupernya Nasi Kak Wok nie pemes gak . YY jer yang tak tau . Now dah bukak cawangan kat Ampang nie . Makanan dia simple jer , tapi sedap dan murah pulak tue .



Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Nasi + Ayam Goreng Comel + Kuah dan sambal .



Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Simple tapi menarik tang ayaaam tue . hek hek hek



Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Sebungkus camginie , cuma RM 4.50 .




Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Abah suap apa tueeeee !!! Qaireen pun nak makan gak .



Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Licin , muhahahaha.




Nasi Kak Wok Sedap Ampang

Harga berpatutan kan .



Nasi Kak Wok Sedap Ampang

tengok jer ibu dia makan ,
Sabar yer sayang . Awak ada gigi nanti ibu bagi makan ayam goreng Smile




Alhamdulillah kenyang . Harga pun murah , sedap pulak tue . kalau korang nak cuba makanan yang asalnya dari Kelantan nie . Boleh lah terjah di Ampang yerr .



Nasi Kak Wok

Nasi Kak Wok Sedap Ampang



P/S : nasi punya pemes , baru tau . Apaaaa daaaa .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah