Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Southville City @KL South : Urban Lifestyle


Assalammualaikum,



Hai korang. Korang ada cita – cita nak beli rumah tak. Baru – baru nie kan YY berpeluang ke Majlis Pelancaran Southville City – Kl South : Urban Lifestyle, Country Living . Menarik rumah nyer uolss, terletak di pinggir bandar . Sesuai lah kalau yang nak lari dari kesibukan kota.




Savanna Southville City 117







Savanna Southville City 118



Acara Perasmian di mulakan kira – kira pukul 2.38 , dan dirasmikan oleh Jen. Tan Sri Yaacob Bin Mat Zain Chairman Mah Sing Group . Sebelum tue ada lah sedikit ucapan dari Jeneral Tan Sri sebelum upacara perasmian . Kemudian diteruskan dengan Persembahan Tarian Singa . Waaah, teruja YY tengok 8 ekor ‘singa’ membuat persembahan.




Savanna Southville City 200

Ucapan dari Jen. Tan Sri Yaacob Bin Mat Zain Chairman Mah Sing Group




Savanna Southville City 124


Savanna Southville City 134



Katanya ada simbolik Feng Sui kat no 8 . Sebab tue dirasmikan pada pukul 2.38petang dan persembahan pun ada 8 ekor singa. Semoga projek Mah Sing Group ini berjaya menarik ramai yang tengah mencari – cari rumah sendiri.



Savanna Southville City 142Savanna Southville City 147Savanna Southville City 148Savanna Southville City 151



Savanna Southville City 155



Kemudian di adakan sidang media kepada Para Media yang hadir , kot kot lah banyak persoalan yang nak kan jawapan. Sebelum tue di tunjuk kan slide slide berkenaan projek Southville City nie. Banyak kemudahan yang disediakan seperti Swimming Pool , Water Play Area , Aqua Gym , Children Playground , BBQ area , Link Bridge dan banyak lagi. Kira ini dalam kawasan perumahan yang serba ada gitueeee.




Savanna Southville City 206

ketika sidang Media



Savanna Southville City 163Savanna Southville City 203Savanna Southville City 204Savanna Southville City 205



Settle bab tgk slide bagai, mari lah kita melihat sendiri rumah contoh yang ada. Wowww !!! memang YY terpegun lah. Menarik design rumahnya. Ruang tamu dan dapur pun cantik .



Savanna Southville City 179

Show room




Savanna Southville City 165

Bilik Kerja





Savanna Southville City 168

Main Bed room




Savanna Southville City 214

Second Bedroom




Savanna Southville City 170Savanna Southville City 173

Bilik Air




Savanna Southville City 174

ruang tamu




Savanna Southville City 175Savanna Southville City 176

Dapur dan balcony





Camne, menarik kan. Design memang sesuai dengan golongan yang berkeluarga. 3 bilik tidur dan 2 bilik air kira ok lah kan . So, kalau sesape berkenan boleh menerjah ke Laman sesawang www.southville-city.com .




Savanna Southville City 217


Terima kasih kepada Southville City bagi peluang kitaorang melihat sendiri Perasmian Showroon Southville City.



P/S : Verangan nak ada rumah sendiri.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah