Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Nak Terbang, Mengimbau Kenangan

Assalammualaikum,

Wee Awal tahun 2013 ,

Percutian ke Jakarta – Bandung, Best bangat . Done booking next year pi lagi. AA Promo uolss, Dapat pi balik cuma RM 92.00 . Dari sekarang boleh kumpul duit untuk shopping sakan awal tahun 2014 nanti.

Bandung 2013146

But Esok, YY akan terbang lagi. Yeaaaah , bercuti lagi.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Untitled


Dedulu, lama dah pernah lah sampai Kuching nie. Masa zaman meronggeng dulu. Kenangan travel satu Malaysia masa tue, memang xleh lupa.



sarawak

Nampak , masa nie zaman comot. Dalam boat ride di Kuching, Sarawak…, penuh tapi sumbat gak. Korang kenal yang senyum lebar depan sekali tue. Eheeem, sekarang dah jadi pelakon lah. Waaah hebat Iedil sekarang. Adik dia Iezah pulak ada dalam Oh My English musim ke 2 pun dah jadi pelakon lah.



Oh My English 2 548

Iezah yang dah besar panjang, tak sangka ketemu di Oh My English 2. Dedulu selalu duk kat atas riba. Hahahhaha, nampak sangat jauh nya usia kita kan. Masa nie Iezah teruja sebab mengimbau kenangan zaman meronggeng.




P/ S : Hari ini MC duk umah, teringat kenangan silam pulok.




*Konon nak Wordless*



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah