Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sape Iezah Diyana Oh My English

Assalammualaikum,

Weee, lepas kan YY citer pasal Iezah Diyana a.k.a Tengku Iezah Diyana kat entri nie. Dan tanpa disangka keyword paling tggi yang dicari adalah Iezah Diyana Oh My English. Wahh, tahniah Iezah sekarang makin dikenali. Dah jadi pelakon ikut jejak abang – abang nyaa. 


Iezah Diyana Oh My English


Akak ucapkan tahniah lah yaaa, mana tahu one day boleh pegang title best actress kan. Serius kalau tgk balik gambar cecomel Iezah masa kekechik dulu, macam x cayer skg dah makin cun, comel jer. Abg Hensem, Adik mesti cun kan. Dedulu Iedil Gemok montel, sekarang dah jadi pelakon hensem dan berbakat gituee. Tunggu pulak Iefiz balik nanti,, kita tengok sumbangan dia pulak yaa. Smile

Nah korang laan gambar Iezah Diyana. Mesti korang ada yang dah mulut minat dia kan.


Oh My English 2 520


Oh My English 2 527


Oh My English 2 545


Maaf lah yerr, YY lupa pulak nak amik gambor Iezah sengsorang. Nak letak gambar masa dia kekechik, Iezah segan pulok. Hikhikhik, Biar buat simpanan YY jer lah kan.


Oh My English 2 548Oh My English 2 551Oh My English 2 552Oh My English 2 553
Perempuan bila bergosip , Hahahhaha.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Ce korang cari mana Iezah Diyana yang comel , dan dalam gambar kenangan nie jugak ada yang dah berjaya jadi retis, jadi pramugari , jadi pensyarah , jadi penyanyi , jadi pelakon , jadi Isteri , jadi Suami dan macam - macam lagi laah. 


Gambar nie kenangan masa kita orang di Sarawak Culture Village selepas berteater  :)



P/S : Bila ada kat sarawak nie, terus mengimbau kenangan lagikkk..



Ada buat Live Update dari Sarawak tau, apa kata Follow #Keek YY.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah