Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kini Kembali ::

Morning uolsss,... hari nie dah khamis, jap jer minggu nie berlalu,... for info kita balik dari kursus jumaat ( 17.12.10),... penat seh !!! banyak keje nak buat balik dari kursus,... baju nak basuh jgn cakap arr, sbb kita nie mmg "sgt Rajin" klu nak kena basuh baju ngan tangan,.. hehehehehe.,..

Sabtu ,... apa lagikkk, dating arrrr,... dah janji ngan alang mau nonton wayang,... so plan kena g awal sbb alang kena chow awal,... nak celebrate besday abah,.... ( HAPPY BESDAY ABAH ALANG ),..... Mlas nak drive nyer pasal,.. kita naik PutraLRT,.. lama sudah x naik train niee,.... janji ngan alang kat KLCC sbb dia nak masuk opis jap,.... kita pun beli tiket dolu,... Dapat kul 12.00tgh nyer ,.... Nak tau kitaorg tgk citer per,... ahaaaakssss,... tgk citer "HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH",... mmg terbaeeikkkk,... korunk patut tgk,... best giler woooooooo,... lawak x hengat,.....Balik dr tgk wayang kena rushing sbb alang mau g amik Dilla Balik Koje, sblm tue sempat g beli hadiah besday abah !!!!......... yg penting alang siap tapau kan kita nasi ayam tueee,.. sbb nak lunch sama dah x sempat,.. yer ler, alangkan "the busy gurl in Citi",... hehehehehe,......

 along (bby) & alang (sunshine)
( saper lagikk tembam pp nyer,.. hehehe )

Ahad,... pg2 lagikkk kita dah gerak, sebab nak attend wedding cousin kat seremban,..........Ibu mmg seminggu dah ader kat sana,.... dari KL gerak ngan adik,.. singgah kajang amik angah,... dah teruskan perjalan,... sampai dlm kul 10 camgitueee,.... apa lagikk, makan dolu ahhh,... lapar wooo, pg2 dah kuar, x bfast lagik,....Bila tgh, org dah ramai sampai,.... Pengantin pun sampai,... kitaorg cousin2 nie duk sajer, sbb suma catering dah uruskan,..... boleh plak petang cousin2 ajak g tgk wayang kat seremban 2,.... kita layaanssss jerk,...... for info, kita nie cucu sulung, jd lelaki2 yg gagah perkasa tue semua nyer adik2 sepupu,... muda2 lagik tuee, tp ya ampunn,... tinggi2 bangat,.. !!!! Sblm tgk wayang sempat lagikkk main gamess,... then layansss karokssss "jamban" ( x pernah kita masuk karokss camginiee),.....Nak tau tgk wayang citer per x,../??? layansss "AKU MASIH DARA",.. memula rasa cam geli2 jerk nak tgk citer niee,... tapi dh diowg semua nak tgk,.. kita ok jaaa,... nguper2 nyer citer nie pun bagus dan lawak,... banyak sangat msg,.... Korunk leh g tgk citer nieee tau,.. !!!! Sampai KL dah dekat kul 1pg gak arrr,... ngantuksssss,...... TIDAAAKKKK, sok nyer keje, dah 3minggu x masuk opis,... amat lah malasssss !!!!














Isnin,... pagi2 dah siap nak g keje,...... drive dgn sangat slow,.. sampai parking siap tido dolu dlm kete, gara2 awal lagikkk,..... tp, ngupe2 nyer,... laluan dr parking(shorcut) ke opis telah di tutup,.... uaaawwww !!! jauh giler nak pusing,.. nie ler gara2 lama x masuk opis,... x tau ada perubahan,.... sampai plak opis, lagi 1 kejutan,.. opis pulak xder econ , dah 2 mggu ,.... PANASSSSSS,... no mood nak buat keje, tmbah plak mmg hati masih ingat kursus,... hehehehehe,.. !!!!!

Hari nie dah Khamis,... Still xder econ,.. so mari kita Mogok,.. Xmo buat keje,... ahaaakssss !!!!!

* x sempat nak load picture,... jap eh !!! tunggu ,...........



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah