Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Malaysia Menang & Cuti Umum ::

Morning uolss,.... hari nie comfirm suma duk citer pasal bola kan,.. mana x nyer, Mlm td Harimau Malaya telah Mengalahkan Garuda dgn aggregat 4 - 2,... walaupun Garuda menang di tempat sendiri,... tapi kemenangan penuh milik Harimau Malaya,........ Caya lah "Malaysia Boleh"...

Kita pulak,.. mlm td ngan AK's lepak kat Steven Corner, port biasa kitaorg klu nak lepak2 nie,.... sampai2 jerk suasana cam x meriah jerk,......... x ramai sangat org, maybe suma lum balik keje or lagi selesa tgk kat umah kan,...... !!!! Sambil menjamu western yg telah di mengidam kan sejak dari kursus lagikkk,.. sambil layan bola,... best gak tgk reramai nie,... jerit pun ramai2,... hehehehe,.........



Bola nyer pasal,.. x sempat kitaorg nak borak lelama,... habis jerk bola, suma chaw cin chaw,......... gmbar pun x sempat nak snap sbb kusyuk dan semangat menonton bola,,.. !!! Hurmmm,.. dapat tau Jumaat di istihar coti umum,... g mana niee,... kita mmg dh apply cuti pun sbb nak g berpoya2 ngan alang(sunshine),.... jawab nyer ada peluang cuti di ganti next year ( mcm jauh lg jerk kan next year tue),.. hahahaha !!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah