Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Ngidam Sudah ::

MAKAN,... semua orang suka makan,.... biasalah makan untuk hidup,... so tekak kita nie dah seminggu lebih gakkk,.tekak kita nieee teringin sangat nak makan meat ball,... alah yg macam kat dalam bakso tueee,.... so hari2 duk terfikir nak g ke cowkit cari tue meat ball,.... nyum !!!!!! alangkah best nyer kalau cita2 itu tercapai,... !!!!!

So nak jadi citer,.... salah sorang dari KAMI teringin bangat nak makan pizza hut,... jadi KAMI pun pergi ler menyerang pizza hut kat Jln Sultan Sulaiman,....KAMI menikmati makan sambil borak2,.. maklum ler, rehat hari jumaat kan 2 jam lebih,... jadi layaaannnnnssss lah yer picca makan2 nieeee,..!!!!

dude & anis sedang memilih menu


Memikirkan nak makan apa yerr

Menu pilihan Anis


Air pilihanku,.. so yummy, choc with escream strawberry


Menu pilihan dude

Sebelum makan, pose dulu


Yeahhh,.. !!!! my menu Meat Ball with cheese

Licin sudah,..!!!



Semua,.. Kenyang sudah,..!!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah