Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Daftar Pengundi ::

Sekarang nie sibuk pasal Perhimpunan Agung UMNO ( Pergung) kat PWTC,... slalu sangat org citer kalau time2 camginieee banyak jualan kat ruang legar PWTC tue,.. bila last day, lagi giler2 diowg buat jualan turun harga,....

Kebetulan hari nie sabtu,... xdo po nak buat kat umah,... kita pun ajak ibu g dewan masjid bukit aman sbb kak siti ( perekod boss ) buat kenduwi kahwinkan anak,.... jadi tgh tue kita pun kuar ler,.... past tue ibu cakap nak sangat tgk jualan yg kat PWTC,... jadi balik tue, terus jer menghala ke PWTC,... ngupe-ngupe nyer bila time Pergung,... parking free jerk,.... kalau dah rezki,... masuk jerk parking terus dapat tempat,... xder ler kita pusing lama2 nak cari parking,...

Masa nak g ke dewan yang buat jualan tueee,.. tetiba kita nampak 1 kaunter nie,... Kaunter mendaftar sebagai pengundi,.. huhuhuhuhu,... FYI, nama jerk umo dah 29thn, tapi kan,... kita blum pernah mendaftar sebagai pengundi nie,.... kalau ikut umo, comfirm kita dah blh mengundi sebanyak 2x,... hohohohoho,... kalau saper yg fanatik politik, mesti diowg bising,... sebab dah rugi 1 undi,.. hehehheheh...



Jadi dengan bangga nyer,... mengistiharkan yg diri ini telah mendaftar sebagai pengundi,... hehehehehe,.. !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah