Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Bersama AK ::

Moment yang paling best ler setakat nie dalam kehidupan kita yg x seberapa nie,.. ialah bila dapat lepak dgn AK dan adik badik PRS,... sayang sangat kat korunk semua sebab banyak membantu memberi kekuatan buat diri ini yang kadang2 agak menyedihkan hati,.... LOVE korunk sangat2,... nie nak citer sikit tempat2 yang kita org penah lepak,.. !!!


************** @Little Wok Kitchen , Wangsa Walk *********









*************** Bangi Kopitiam, Wangsa Maju *****************


Masa kat Bangi Kopitiam nie,... kalau pasan sama jerk baju kitaorg masa kat Little Wok kan,... mana tak nyer,... lepak kat little wok tuee,.. sekali nak tutup darrr,... jadi kita orang pun pindah ler ke bangi kopitiam nieeeee,... maklum ler, masa nak tutup tue, amy bar jer sampai sbb dia lambat balik keje hari tueee,... so supaya tidak menghampakan,.. kitaorgh pun sambung ler lepak kat Bangi, Kopitiam nieee,...

************** Boraque Kopitiam , Planitum Walk ****************

Masa nie plak,.. hari jumaat,.. so sajerk plan lunch sama,... yang ada pun,.. Iza, Ayu, Erin & kita jerk,... memasing makan lain2 menu,... layanssssssssssss

Erin ngan Nasi + Lauk dah lupa arrrr

Ayu dengan Meat Ball

Menu Iza, Spageti

Me with Mee Kari

******************McD , Pandan Mewah *********************

Masa nie amik picca guna web cam,... Trus load dalam FB,.... picca McD nyer lupo pulak nak amik,.. hehehehehe,... past nie boleh ler amik picca banyak2 lagieee,...

**********************************************************************


Sebenar nyer banyak lagi tempat yg kitaorg pernah lepak,.... tapi apa kan daya,.. di atas kesilapan diri sendir,.. picture yg ada dlm hp telah terdelete,... hurmmm,.. sayang bangat,... tp xper,... gambar jer yg hilang, tapi memory lepaking tue x hilang hokeyyy,.. !!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah