Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Berbuka Posa Bersama AK ::

Dari sebelum posa lagi,.. kitorg dh plan nak berbuka sesama,... akhirnya dh minggu akhir posa baru kitaorg dpat mencapai impian berbuka,.................

Plan hr sbtu,... dari 6org yg beria2,... akhir nyer 5 org jer yg g,.... si kembo imie dan iza, ayu & en. suami dan kita si single,... huaw huaw huawwww,.........!!!! Kitaorg berbuka di Pak Tam Restoran dekat dengan Stadium Selayang,.... kat Pak Tam nie restoran yg sediakan makanan secara buffet,......... Harga pun berpatutan cuma RM14.90nett jer seorang,............

Pagi tue kita kena g library,....... so balik tue kita balik umah dulu,... mandi2 n siap,... terus g amik ayu & en. suami,... senang jln sekali sebab kita bukan tau jln pun nak g ke restoran tueee,........Jalan jem gilerr,... sib baik en. suami ayu yg bawak kete,... boleh ler kita rilex2 jadi penumpang,.....

Dah dekat sampai waktu berbuka,.. si kembo x sampai lagi,.. sangkut dalam jem,.... kita ngan ayu apa lagi,.. buat operasi mengambil makanan utk si kembo sekali,............. 15 minit sebelum buka baru diowg sampai,..... terus makan jer sbb kita dan ayu yg baik hati dh tolong amik kan makanan,.. ngeh ngeh ngeh,..!!!! hehehehehe,.......

Habis buka,... Borak2,.. Gosip2,... Citer2,... sedar2 dah kul 11,..... kitaorang pun gerak balik,.... Sanagt seronok kalau dapat lepak ngan AK,... mcm2 topik bincang,........... berkongsi ilmu,..... Laein kali lepak lagiee,...

p/s : terlalu asik borak sampai lupa amik gambor,... sgt rugi rasa nyerr,... lagi pun feel amik gmbar ngan hs dan amik gambar ngan camera x sama arrr,................ arghhhhh teringat sama camera yg telah dicuri,..... hmmm,... sebelum raya kena beli jugak camera baru nieee,..!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah