Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Rumah Kena Pecah ::

salam,lama rs x online dan update blog niee,ini semua gara2 pada tanggal 27 Ogos 2010, hari jumaat yang mulia bersamaan 17 ramadhan,umah kita telah dimasuki pencuri, habis Laptop kita,camera yg x sampai setahun kita beli, hphone nokia, tabung duit adik ( anggaran RM1500 ) dan cincin sebentuk cincin telah di kebas,  Masa dapat call dari adik kata umah kena pecah, kita jd blur jap, sangat2 lah kecewa, dh ler kita xder langsung simpan copy gambar2 yg ada dlm camera dan laptop,  gambar2 bertunang, gambar adik nikah dah sanding, gambar2 saat akhir bersama arwah ayah, semua nyer hilang camtue jer, mmg sngat kecewa,



Apa nak buat kan, benda dah jadi, hidup perlu di teruskan,  polis datang siasat pun setakat amik gambar jerrrr, Yang pasti apa yang berlaku , ada hikmah nyerr,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah