Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Jelly Bunny Selesa dan Lembut

Assalammualaikum,




Baru – baru nie , YY sempat ke Sessi HiTea Blogger bersama Jelly Bunny . Korang kenal tak dengan jenama kasut yang mula bertapak di Malaysia bermula 2011 . Kasut yang selesa , design semua menawan hati . Gegurl gitueeee . Boleh sawan kalau korang ke Butik Jelly Bunny . Bayangkan YY habiskan masa dekat 2 jam semata pilih kasut sebab semua pun cantik , x tau nak pilih yang mana .



Jelly Bunny Selesa dan Lembut

Full House , Sunway Piramid



Jelly Bunny Selesa dan Lembut



Jelly Bunny Selesa dan Lembut

Alaaaa,… tomei tomei .




Acara di Fulll House , Sunway Piramid . Di jamu dengan hidangan HiTea yang lazat – lazat semuanya . Memula kita di ajar cara yang paling simple dan menjimatkan masa untuk menggayakan koleksi Jelly Bunny mengikut kesesuaian Majlis dan masa . Senang wei kalau kita nie sorang yang agak sibuk , dan perlu jimatkan masa . Tukar sesikit pun dah nampak bergaya sakan . Sessi sharing nie dikongsi oleh Haida Yusof seorang perunding imej.




Jelly Bunny Selesa dan Lembut


Jelly Bunny Selesa dan Lembut


Jelly Bunny Selesa dan Lembut




Selesai perkongsian tentang penampilan dan menjamu selera , baru lah kita berdezup ke Butik Jelly Bunny Sunway Piramid . Kat sini ada games tau . Satu team , kena jawab soalan yang diberi dengan jawapan semua berkenaan kasut Jelly Bunny . dan tanpa disangka , Kumpulan YY yang jadi pemenang . Setiap pemenang kita dapat satu voucher sepasang kasut untuk dipilih . Yeaaaaaah , so YY dapat 2 voucher kasut Free . Mana tak sawan nak memilih yang malatopssss .




Jelly Bunny Selesa dan Lembut

Butik Jelly Bunny Sunway Piramid



Jelly Bunny Selesa dan Lembut




Jelly Bunny Selesa dan Lembut



Jelly Bunny Selesa dan Lembut



Jelly Bunny Selesa dan Lembut

Blogger duk pilih n mencuba kasut Jelly Bunny



Sebelum citer panjang lagi , meh YY tunjukkan korang koleksi Spring & Summer 2015 ( Dreaming In The Cloud ) . Jelly Bunny diperbuat dari bahan tidak bertoksid seperti PVC dan Silikon . Siap ada kasut bau Vanilla gitueee, membangkit kan mood untuk pakai kasut Jelly Bunny . Hiasan seperti manisan iaitu toffies, candies and liquorice.



Jelly Bunny Selesa dan Lembut



Jelly Bunny Selesa dan Lembut




Terima Kasih Jelly Bunny Malaysia dengan pengalaman indah nie . Seronok dapat berkumpul dengan rakan blogger sesambil belajar sesuatu . Korang kalau nak cari kasut raya , boleh arrr ke Jelly Bunny .




Jelly Bunny Selesa dan Lembut

Peneman ibu




Jelly Bunny Selesa dan Lembut  


Jelly Bunny Selesa dan Lembut



Jelly Bunny Selesa dan Lembut




Jelly Bunny Selesa dan Lembut









Jelly Bunny Selesa dan Lembut



Kemain Happy Semua kan .




P/S : Jommm , nak pi Jelly Bunny . Sape nak ikut .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah