Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

The Crescent Online Shop SALE "PINK WEEK" ( buat peminat pink )


Assalammualaikum,



SALE ,... SALE,... SALE,...


Haaa, korang mesti suka kalau dengar pasal SALE kan. Nak habaq kat korang nie , yang THE CRESCENT sekrang tengah buat SALE 20% bagi semua produk yang ada kena mengena ngan PINK. Amboiiii, seronok lah sesape yang suka giler dengan warna gegurl PINK kan. Ini dinamakan sebagai "PINK WEEK" . Jualan SALE sebanyak 20% ini bermula 5 Mac 2014 sehingga 23 Mac 2014. 



Sebelum citer lanjut, korang tau ke apa itu The Crescent ??




Nie nak story mory sikit. The Crescent adalah satu Online Shop yang menjual barang - barang seperti Baju , Tudung , Barangan Muslimah , Barangan Kecantikan dan memacam lagi lah . Senang citer lebih kepada barangan muslimah yang menepati Lifestyle masakini. 







Senang giler nak view online shop nie, korang boleh tengok setiap kategori dengan mudah . Barangan sentiasa terkini dan susunan pun kemas, kira nak shopping pun sedap mata memandang . 


Bukan setakat menjual barangan, ada jugak pelbagai tips menarik seperti  :


Spiritual / Kerohanian  : Boleh dapat kan pengetahuan dalam Islam dengan bantuan dari Panel Ulama yang disediakan.


Fesyen  : Dapat melihat Trend dan gaya Fesyen Muslimah yang terkini.


Kesihatan : Dapatkan tips kesihatan dan nasihat untuk kesejahteraan hidup yang lebih lengkap .

Lifestyle / Gaya hidup  : Dengan panduan gaya hidup yang lengkap membantu menghadapi cabaran hidup masakini.


Shop / Kedai   : One- stop-shop untuk semua keperluan Muslim.



Membeli - belah di The Crescent adalah selamat. Barangan akan di hantar terus ke alamat korang . Penghantaran pun cepat di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak . 



Cara Mudah membuat sebarang pembelian :


1. Pilih kategori barangan yang korang nak .


2. Kemudian Pilih barang yang dikehendaki untuk di masuk kan ke dalam troli korang .


3. Then boleh checkout.


4. Pembayaran boleh dilakukan dengan pelbagai cara dengan selamat .


5. Setelah pembayaran di buat , korang akan menerima email pengesahan status pembelian .


6. Bila pesanan korang dihantar , korang akan menerima nombor pengesanan untuk mengesan dengan cepat dan mudah status penghantaran.


7. Tunggu barang sampai. Simple kan.











Nak daftar pun mudah jer, korang cuma masuk kan id , email dan password. Past tue dah boleh shopping. 



Senang giler nak register di The Crescent .





Tunggu apa lagi, Jom shopping di The Crescent . Ada SALE,.... SALE,.... SALE,....!!!!!!!!!!!!!!




P/S : Ada dah berkenan niee, nak shopping gaaaaak :)








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah