Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pengantin 3 di Senawang.

Assalammualaikum,



Wee ~~ cam lamo ce tak bebel – bebel kat blog kesayangan nie . Tapi apa kan daya , sejak adanya anak dara nie, nak kena tunggu dia tido baru boleh bukak lappy . Kalau tidak , dia pun sibuk nak blogging jugak . Mana taknya , nampak lappy ON dah teruja nak panjat lappy . Haiyooo , gugur jantung ibu tau tengok peel awak.



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang




Intro kemain panjang , padahal nak citer pasal pengantin 3 . Baru – baru nak cousin YY buat majlis kawin sekali 3 pengantin . Senang sekali harung . Diorang semua dah nikah dulu , then buat majlis belah lelaki serentak . Semua pun lelaki , jadi buat sambut menantu sekali . Memula alang nikah dulu kat seremban , next monthnya angah pulak , then baru yang abang .



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Abang dan Afiqah



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Angah dan Aishah



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Alang dan Fazliana




Majlis buat kat padang Taman Kobena , Senawang . Meriah uolssss , dah 3 pengantin . Tetamu pun dah tentu lah dari 3 jemputan . Seronok pulak bila tengok diorang berarak dan bersanding .



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang




Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang



Sekali 3 bersanding . Asalnya memasing xnak pelamin dan sanding – sanding nie . Yo lah , majlis sambut menantu ingat nak buat simple – simple jer . Tapi bila benda bukan selalu , ramai lah duk bagi idea buat pelamin gak . Untuk bergambar jer . Bukan nak merenjis bagai .


Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Semua tue anak buah . Besaq2 dah memasing . Ada yang masih belajaq , ada gak yang dah keje . Makcik pulak kechik . Hahhaha.



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Anak dara kena buli.




Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Selfie jer lah keje memasing .




Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang  Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang 
Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang  Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Anak buah kaki selfie


Sebenarnya YY tak banyak pun amik gambor . Sebab banyak duduk melayan anak dara . So, bila anak buah pegang camera , ini lah hasilnya . Selfie sesajo . Gambor dengan laki sendiri pun xde . Eh , jap macam ada jer . Godek dalam phone jap .



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Yeaaah , nasib ada . Ini pun mintak ngan Cousin . Gigih . Nasib dia tak tido lagi . Kenapa pengantin 2 jer , lagi sepasang balik umah jap .



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Ipar Duai dan Anak buah bersama pengantin . Nampak tak mana YY dengan anak dara .



Pelamin Pengantin 3 pasangan di Senawang

Tema Grey , Ini Ipar duai YY dan Anak buah . Eh , camne YY leh takde ek . Smile




Banyak sangat dah gambor , Untuk Pengantin – Pengantin Selamat Pengantin Baru . Moga kekal bahagia hingga ke Jannah . Bersabar lah mengharungi dugaan rumah tangga . Kbai .




P/S : Kejap jer YY nak masuk 2 tahun dah kawin .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah