Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Laurastar iron | seterika bantu jimat masa


Assalammualaikum,


Sape suka gosok baju ?? Angkat tangan ?? YY memang x suka sangat bab menggosok nie. Rasa payah bebenor. Dulu time sekolah bab menyeterika baju lah yang paling YY malas. Yer lah, nak kena gosok kekuat. Kang salah suhu baju terbakaor melekat. Comfirm ayah ngamok sebab nak kena beli baju sekolah baru. Maklum lah dapat ibu ayah bekerja, so semua benda kena buat sendiri.



Paling bermasalah bagi YY , bila nak iron seluar lelaki. Seluar keje ayah lerr. Payah sungguh bab nak buat side . Nak kena satu line jer , kalau berdouble , bertriple comfirm ayah bising punya. Past tue YY emo arr bila kena marah kan. Terus rasa bab seterika baju nie satu beban bagi YY. Now dah kawin, dapat pulak hubby yang rajin bab iron baju, so apa lagi peluang terbaik buat YY senang banyak sebab hubby tolong iron kan baju keje YY.





Kemain payah iron baju kan, kan, kan, kan




Amboii, Kemain tau intro YY citer masalah rumahtangga perihal seterika baju nie. Sebenarnya nak citer ngan korang iron yang canggih manggih dari LAURASTAR . Seterika berteknologi tinggi yang sangat membantu bagi menjimatkan masa dan tenaga. Dan jimat elektrik jugak. Dengan Tagline “LIFE IS EASIER WITH LAURASTAR” memang sesuai sangat lah. Ada 2 jenis iron Laurastar iaitu Laurastar Lift dan Laurastar Pulse . Laurastar adalah produk keluaran keluaran Switzerland yang terkenal dengan pengeluaran seterika wap bertekanan tinggi (Pressurized steam iron) .



Laurastar Iron Seterika 192


LAURASTAR PULSE_1


  • *Laurastar Pulse antara satu sistem iron yang sangat lengkap. Ada iron board yang dipanggil MAGiiC™ Active Table . Terdapat dua buah kipas angin yang boleh meniup dan menarik angin dari permukaan papan seterika so nanti baju senang iron dan cepat tak kedut . Korang tak perlu nak tarik beria sebab angin tue akan laraskan baju korang so licin lah dengan cepat.

  • Masa nak mula guna pun cepat bebenor, cuma perlu kan 3 minit sahaja seterika korang dah boleh di gunakan .

  • Untuk keselamatan , Laustar ada fungsi kawalan automatic cut-off bila korang tak guna selama 15 minit. Iron akan mati sendiri. Jimat tenaga dan selamat jugak.

  • Nak simpan iron pun senang gak sebab ada kotak simpanan yang boleh simpan masa iron masih panas. Bagus untuk keselamatan gak. Kang tak pasal ada lak bencana yang tak ingini gegara terpegang iron panas.

  • Ada gak fungsi fungsi CLiiCK™ Intuitive Automatic Steam , bila korang gerak kan iron masa menggosok wap panas akan keluar secara automatik. xyah pepayah korang nak tekan2 lagi . Bila berenti , wap akan berenti gak. Senang keje kan.

  • Terdapat 3Dii™ Active Soleplat iaitu tapak plat aktif 3D yang memudahkan lagi keje. Kira bila korang iron jeans kan. Korang iron atas jer, then sampai ke lapisan bawah sekali akan licin. See, jimat masa kan.

  • Seterika ringan , Papan seterika boleh laras ikut ketinggian dan keselesaan termasuk roda untuk senang nak bawak dan simpan .


Laurastar Iron Seterika 106



Laurastar Iron Seterika 198



Laurastar Iron Seterika 200



Laurastar Iron Seterika 121




LAURASTAR LIFT_1



  • Terdapat 6 warna yang menarik :
    Laurastar
    • Extra Taupe
    • Pure White
    • Original Red
    • Pinky Pop
    • Platinum
    • Ultimate Black

  • Mempunyai tekanan steam yang tinggi , so bila seterika baju makin senang dan mudah.

  • Bab pelarasan suhu , guna satu jer suhu untuk semua jenis kain. Jangan risau baju korang tak kan terbakar punya .

  • Boleh jugak berfungsi sebagai Dry Cleaning , sebab Steam Laurastar Lift mampu berada di suhu 160 darjah celcius .

  • Ringan dan sangat mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja.

  • Mudah simpan sebab bentuk yang sangat praktikal .

  • Wayar nak simpan pun senang , sebab memang dah ada tempat. Tak yah sesusah nak belit – belit .

Laurastar Iron Seterika 125


Laurastar Iron Seterika 107



Laurastar Iron Seterika 146Laurastar Iron Seterika 147
ada dua jenis perbezaan plat iron Laustar



kan, best kan iron Laurastar nie. Giler tak best kalau memacam iron nie boleh buat, siap mudahkan keje korang lagi. Harga antara RM 2,299 hingga RM 8,499 . Korang jangan fikir cam mahal tau, korang ce fikir kelebihan yang korang akan dapat dengan iron Laurastar nie.




Laurastar Iron Seterika 174

Kami Blogger yang berpeluang berjumpa dengan founder Laurastar dan team




Nie YY list kan harga Laurastar dan aksesori nya. So, korang boleh arrr mulakan dengan ikut kemampuan .

Laurastar Pulse
1. RM 8,499.00
 
Laurastar Lift
1. Red, White Toupe – RM 2,999.00
2. Pink, Black – RM 2,799.00
3. Platinum – 2,999.00

 

Aksesori Tambahan
1. Comfort Board – RM 410.00
2. Plus Board – RM 800.00
3. Filter – RM220.00 (3 in 1 ) Boleh tahan dalam linkungan 6 bulan ke 1 tahun
4. Board Cover – RM 265.00 , RM 240.00
 
 
Laurastar Iron Seterika 184

 
Laurastar Iron Seterika 155

Mr. Pierre , founder Laurastar Iron from Switzerland



Demo Menggunakan Laurastar







 
 
Jadi apa tunggu lagi, boleh ke kedai letrik berhampiran korang untuk dapatkan Laurastar yang terbaik dari Switzerland nie. Untuk maklumat lanjut boleh ke www.laurastar.com.my dan nak beli boleh ke Laurastar Retailers. Twitter Laurastar di Laurastar dan Facebook di Laurastar FB.
 




 
P/S : En. Suami berkenan sungguh, sebab dia yang rajin iron baju keje iolss.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah