Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

REUNION PRS

 Semalam adalah hari yang paling best,..!!!! dapat bertemu semula dengan adik-beradik yg dah lama terpisah sejak habis zaman sekolah menengah,...

Pertemuan yang sangat terujaaa
along & adik
angah, achik, anje

pertemuan semula dengan adik-beradik PRS masa sekolah menengah puteri titiwangsa,.... sangat teruja,.. mmg miss giler,... maklum arr ... habis sekolah mmg xjumpa dah,.... yg best nyer,... camner ms sekolah,... mcm tue gak ler semuaaa,... dgn lawak nyerrr,... sampai x kering gusi,.... asik gelakkkkkkk jerkkk,.. happening sgt,... memula tue lepak kat sweet bowl,... makan2,... yer lah, semua nyer lapar,... x makan siang sebab excited nak jumpa ,...... shuwen yg suggest sebab kedai kwn mak dia kata nyerrr,...!!!


1 happy family,.. !!!

* Nak criter sejarah sikit arrr,..... kitorg nie jd adik-beradik sebab we all dalam pembinbing rakan sebaya( PRS ) masa sekolah dulu,... jd selalu arrr,... g kursus,... lepak dlm bilik PRS,.. sampai ler wujud panggilan untuk nama masing2,... bila ada panggilan mcm nieee,.. lagi ler ikatan tue jd cam erat sgt,...... tp dlm group nie ada yg lahir 1979,..macam alang,ateh,acik,adik... jadi diowg habis sekolah dulu,... tggl ler along,angah,anje,andak,acu,...... 


Saje tepek picture masa g kursus PRS,..
masih sama lagi x rupa,.. hehehhe



*then along ngan andak tukar sekolah,... kitaorg g sekolah teknik,... tggl ler yg lain,.... bila semua habis sekolah,.. habis lah terus lost contact,....... tapi facebook lah yg telah menyatukan kami kembali,... rasa sangat teruja,........sehingga lah ateh cakap nak turun kl,.. sebab ateh nie keje kat penang,..... apa lagi alang arrr,.. yg duk sibuk suruh along organize,.. akhirnyer pertemuan pun terjadi,.... 



~~~~...sambung

habis jer lepak kat sweet bowl,.. diowg nie gian pulak nak menSUMBANGkan lagu,... jd semua setuju nak g karaoke,... bagus WangsaWalk nie,... karaoke ada,... bowling ada,... wayang TGV pun ada,....

posing sebelum melalak.
SUPERSTAR KARAOKE nie kena amik nombor,... no sekarang 9043,... no kitaorg 9051,... jadi kena lah tggu,.... sambil menunggu apa lagi bergambar arrr,.... hehehehe,.. maklum arr,.. masing2 rupanyer giler camera,.... dlm setengah jam menunggu dengan sabar,... no pun muncul,.... semua pun apa lagi ,... sedia untuk melalak,.... sampai lah kul 1pg,.......

karoks sampai hilang ingatan

Balik siap dapat ole2 adik,..buah durian,... dan ateh bg jerukk,...... i likeeeeeeeee,...

THANKS SEMUAAAAAAA<>>>> mmg kenangan indah semalam,..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah