Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Minyak Punyer Pasal

Hari nie rasa cam lapar giler jerk,... kat opis stok biskut dah habis,... so mmg standby nak balik nak cari makan,.....then bila kul 5 jer terus arr cabut,.. on the way balik hujan turun dengan lebat nyerrrr,........

Sampai kat umah jer,... past dh wat apa yg patut,... niat hati tue nak ler menggoreng sesuatu,.... yerlah, ibu pun dah masuk mingu ke-2 lepak kat kajang,.....jd bila balik mmg xder makanan arrr,... dgn penuh kusyuk nyer memanas kan minyak,.... then minyak pun panas,...... bila masuk jer makanan yg nak di goreng,.... dam!!!! minyak melompat dengan banyak nyer ke atas lengan ku yg putih gebu nieeeeeee,.......

arghhhhhhhhh,... cepat2 ler basuh ngan air,... mula2 xder rasa g,... then,.. kepedihan pun muncul,... ada pulak kawan2 kat facebook bg idea suh letak mayonis,... ada yg suh letak colgate,........apa lagi try ler letak mayo,.. hope x gelembung,... tp setelah 4 jam berlalu,... ini ler hasil nyerrr,.. tompok2 terhasil di lengan ku,......... huawwwwww,.. agak2 leh hilang x tanda nie,...kalau x hilang,... jawab nyer kurang lah hantaran.... hahahahha,..!!!!


lengan yg telah diserang minyak panas,..!!!


Hope gelembung x akan meninggalkan tanda,...arghhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah