Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Dr Beau & Jus Dara Vouge dari Teja Herbs

Assalammualaikum,


Bila dah tetua nie , kita kena lah jaga kulit kan . Xkan nak tua sebelum usia yer dak . Kang kalau x jaga kulit muka, orang ingat YY dah capai tahap warga emas. Aduyaiiii , takuit . Kang bawak anak, orang ingatkan cucu . 


Sebelum sesuatu yang mengguriskan perasaan terjadi . Elok lah kita buat sesuatu . So, bila kawan duk perkenalkan produk dari Dr Beau , yang mampu merawat kulit . Cecepat lah YY nak mencubakan . Mana tau , lepas guna orang cakap YY jalan ngan adik pulak walaupun hakikatnya itu adalah anak . Kemain kan ayat drama , hahhahaha . 


Korang nak tau dak apa kelebihan Dr Beau nie . Meh YY nak citer . Dr Beau nie sejenis serum . Mampu mengekalkan keremajaan , keanjalan dan kelembapan kulit . Xde lah bila anak duk usap muka , luka pulak jari kulit ibunya kasar,... hahhahaha, drama lagi . 


Kelebihan VITAMIN DrBEAU



Kandungan Dr. Beau: 
  • Vitamin E ialah vitamin yang baik merawat kulit. 
  • Rosehip Oil yang melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit. 
  • Argan Oil yang sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering. 
  • Almond Oil pula merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka. 
  • Apricot Kernel Oil yang ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif. Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari. 
  • Wheat Germ Oil pula adalah salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral. 
  • Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

Kandungan pun dari bahan-bahan semulajadi . Yang penting tiada merkuri dan 100% dari bahan asli semulajadi . 



Kelebihan VITAMIN DrBEAU



Bila kandungan dari bahan semulajadi , harus lah banyak kelebihan serum Dr Beau nie .


Kelebihan VITAMIN DrBEAU: 
  • Perlindungan daripada sinar UV 
  • Tona kulit menjadi lebih sekata 
  •  Menggantikan tisu yang rosak dan daki lama 
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi 
  • Membantu masalah kulit sensitif seperti eczema 
  • Mengatasi masalah jerawat 
  • Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 
  • Kulit lebih glowing dan berseri  Memudarkan parut 
  • Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 
  • Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 
  • Membantu mengurangkan eyebag 
  • Mengawal masalah kulit berminyak dan kulit kering 
  • Mengatasi masalah jeragat 
  • melambatkan proses penuaan

Cara nak guna :

Memula korang koyak kan sikit hujung tiub , xyah beria nak pakai gunting . Korang cubit sikit ngan kuku pun boleh . 

Dr Beau Kosmetik



Then dah keluar serumnya, ratakan di seluruh muka . Gilerrr best . Tak melekit , bau pun harum . Amalkan waktu nak tido , comfirm nyenyak dengan haruman yang menyegarkan .


Dr Beau Kosmetik




Harga mampu milik . 

Sebotol : RM 96.00 ( 30 biji ) 



****************************************************




Haaaa, satu lagi produk terbak dari Teja Herb . Iaitu Just Dara Vouge . Dah jaga kulit muka . Kenalah jaga dalaman pulak kan . Nama produk pun dah teruja uolssss. Terus YY rasa cam anak dara kembali , padahal anak dah dua . 






JUS DARA VOGUE diadun daripada pelbagai jenis ramuan semulajadi seperti Kunyit Hitam, Kacip Fatimah, Madu, Kurma, Habbatus Sauda, Minyak Almond, Pueriria Mirifica serta Manjakani khusus untuk membantu memelihara kesihatan dalaman kaum wanita di samping membekalkan nutrien yang mencukupi untuk tubuh badan anda sekaligus meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan yang optima.


Cara minum Jus Dara Vouge :
1. Ambil 2 sudu setiap pagi & malam.
2. Minum banyak air putih bagi mempercepatkan kesan penggunaan.
3. Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.
4. Simpan di tempat sejuk selepas dibuka


Keistimewaan / Kelebihan Jus Dara Vouge :
1. Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.
2. Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.
3. Menyuburkan rahim & peranakkan wanita ( baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
4. Menegang & mencerahkan kulit.
5. Melambatkan proses monopous.
6. Memberikan tenaga dalaman wanita.
7. Meningkatkan sistem imunisasi.
8. Mengurangkan senggugut.
9. Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
10. Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.









Minum sebelum tido .




Harga : RM 39.90 / 250ml .




Maklumat lanjut , boleh terjah media sosial Teja Herbs :








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah