Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Tebus Mata Ganjaran dengan Bonuslink di Shell

Assalammualaikum,


Korang , nak citer nie. Korang suka tak kalau korang berbelanja , past tue boleh redeem barang dengan gunakan point hasil dari korang berbelanja tue . Haaa, mesti suka kan . Nak citer nie , korang tau dak pasal kad Bonuslink . Ini lah kad yang korang boleh kumpul point dan tebus dengan barang . Jimat uolsss, x yah keluar duit . Hasil daripada korang beli barang atau isi minyak dan kumpul point . 






The best part , sekarang ada pulak kempen loyalty antara Shell dan Bonuslink . Kira bila korang isi minyak , gunakan kad bonuslink dan kumpul point berganda . Mak mak nie memang suka lah kalau dapat brang percuma hanya bayar dengan point kan . RM 1 bersamaan dengan 100 point . 






Kalau korang pergi Shell , mesti korang akan perasan bebarang di dalam Shell ada yang boleh di beli dengan hanya menggunakan point di kad Bonuslink . Korang tak payah nak keluar duit pun . Camne nak tau nilai point korang ? nie ha YY share . 

100 points bersamaan dengan RM1.00
1000 points bersamaan dengan RM10.00
3000 points bersamaan dengan RM30.00

Korang boleh tebus mata ganjaran tadi di Shell Select atau pun Deli2Go .













Eh , sebelum terlupa . Kalau point korang kurang 100 , memang tak boleh untuk tebus mata . Kena cukup 100 , baru dapat nilai RM 1 tuee. Berbaloi kan . Jimat pun jimat . Di buat anak mengamuk nak memacam , duit pulak tak cukup . Bayar saje dengan kad Bonuslink . Settle . Ibu pun leh tersenyum , anak dapat apa yang dihajati . 







Bukan setakat di Shell , korang boleh jugak tebus mata ganjaran dengan mendapatkan vouchers melalui website BonusLink  diantaranya Baskin Robbins dan TGV Cinemas ada jugak vouchers makan - makan seperti Nandos, The Coffee Bean, KFC, Pizza Hut, Tony Romas dan banyak lagi. Nak detail lagi , boleh lah terjah website Bonuslink terus.






Barangan Rumah



https://www.bonuslink.com.my/






Gabungan yang paling mantap , bila korang guna kad shell easiGo , past tue guna pulak Bonuslink . Mudah betul . Dalam mas korang nak isi minyak , boleh reedem on the spot gitue . Dah jimat lagi . 




Mari isi minyak di Shell




Nampak tak , sila Masukkan Bonuslink kad. Masa nie , korang boleh pilih nak reedem guna point atau pakai cash . 





Kalau korang isi minyak di Shell , dan menggunakan kad Bonuslink . Korang layak mendapat :

1 Liter Minyak = 1 Point
1 point = RM1 ( untuk semua minyak pelincir )
25% bonus Point untuk Shell V-Power Racing

dan 

dapatkan Bonus Point seperti Jadual di bawah :





Ok lah , harap korang faham apa yang YY nak share nie . Jom isi minyak di Shell dengan kad Bonuslink . Berbaloi - baloi dan jimat kooo . 





Detail : https://www.bonuslink.com.my/









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah