Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Suprise Besday Untuk Noor Hasanah :))

Assalammualaikum,


Baru - baru nie YY ngan kengkawan opis ada lah plan nak buat suprise besday Kak Noor . Plannya nak beli kek jer , then nyanyi reramai . Asal yang nak menjoin kan diri , dalam 5 orang . Tapi pada hari kejadian , teramai plak nak join .



Bergosip sebelum Kak Noor Masuk Pantry



Kek Faizal dah tolong belikan , paginya YY siap bawak bihun goreng untuk breakfast , Ada lebih , nak bawak ke petang . Sessi potong kek memang nak buat petang pun . Sebelum balik keje tue . Bila Nor sibuk nak buat persiapan kat pantry , boleh pulak Kak Noor nak ke pantry .


Pizza tue sponsor by Fadh



So, masa nie lah , semua duk sibuk tanya memacam soalan , sebab tak nak kak noor pi pantry . Bab nie memang lawak . ada jugak soalan yang x masuk akal . Puas memasing cari idea xnak bagi Kak Noor pi pantry . Akhirnya, Kak Noor berlalu pergi sebab dia dah tak tahan nak pi toilet . Nasib dia x masuk ke pantry . 


Then , kitaorg reramai dah standby kat pantry , tggu Kak Noor keluar dari toilet . Sampai pantry , kitaorg tahan Kak Noor, past tue dia macam terkejut terus lari pi tempat . Puas pulak ada yang g pujuk Kak Noor ajak pi pantry . Dengan keadaan yang terharu Kak Noor masuk pantry , kitaorang nyanyi lagu besday . Masa nie Kak Noor dah nangis kooo . Kemain terharu dia . Katanyaa, sepanjang hidup , ini first time ada sambutan suprise camginie. YY pun terharu , nank nangis sama . Tapi cover . Hahhahahahahaha.



Muka terkejut Besday Girl . 
















Nampak tak mata merah besday girl . Terharu sgt tuee.  Ada video gak . nanti YY try upload. 






Kemain comot anak dara dapat makan kek . 




Buat Kak Noor. Happy Belated Besday . Moga Murah rezeki , di beri kesihatan yang baik . Hidup ceria selalu , dan tabah menghadapi ujian hidup . Nanti kita pi makan Boat Noodle lagi yer . Moga cecepat dapat jodoh . Kbai . 



P/S : Seronok bila dapat gembira kan orang kan .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah