Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Persiapan raya 2016 :)

Assalammualaikum,

Morning . Salam 19 Ramadan . Kejap jer masa berlalu kan . Macam baru jer posa , tetibo dah nak raya . Camne persiapan raya korang ???

YY ?? Kandungan sekarang dah 32 minggu . Tak lama dah nak bersalin . Hoiii , kemain payah nak cari baju raya . Semua sebab , YY dah beli kan baju raya anak dara Nur Qaireen Iman awal berbulan sebelum posa . So, bila nak cari naju mak pak yang sama color kemain susah lagi . Al maklumlah , color pilihan En Abah yang jarang orang pakai , color tak femes untuk tahun nie . Jadi agak payah lah nak cari .


Akhirnya , baju si Abah dapatlah jugak . Walaupun color lari sikit . Macam terpekat lah . Tapi baju YY , terpaksa di tempah . Nasib ada yang sudi nak buat kan . Mybe tempahan dah tak banyak , sempat lah tailor nak buat kan baju YY sorang jer . Alaaaa , selai jer pun . Bila ibu call kata , ada yang sudi nak jahitkan . Balik keje terus YY singgah Kamdar . Beli kain . Malam tue jugak hantar kat tailor . Bukan nak buat baju design pepelik pun . Buat baju kurung jer . Hope muat lah kan . Perut makin boyot . 


Alamaaak, padahal YY nak citer pasal lain . Tetiba dah tercita pasal baju raya plak . Ini lah akibatnya kalau lama x update blog . Banyak sgt benda nak citer , sampai celaru . Hahahhahaha, 


Ok lah , nak sambung keje jap . Nanti kita story mory lagi . Daaaa . 




P/S : Tahun nie beraya ngan anak dara jer kot , En. Abah keje .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah