Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan

Assalammualaikum,



Hari nie YY nak share dengan korang satu produk yang aummmm . Bau harum , senang digunakan . Sejuk dan nyaman gitue . Sesuai untuk wanita yang bermasalah di bahagian intim . Memperkenalkan Vee Guard Foam .



Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan



Vee guard foam merupakan pencuci intim wanita yang dirumus khas secara sainstifik dan diluluskan kementerian kesihatan Malaysia untuk kegunaan harian setiap wanita yang inginkan kebersihan dan keharuman diri. Ia dapat membantu mencegah masalah keputihan dan gatal pada bahagian intim wanita.



Dengan bahan – bahan semulajadi , Vee Guard Foam sangat diyakini . Banyak kelebihan yang boleh diperolehi .


KACIP FATIMAH - mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur akibat bersalin.

PATI SIREH - kebaikan :membantu menegangkan otot tisu dalaman vagina dan juga membunuh bacteria,Kuman serta mengatasi masalah keputihan.

MANJAKANI - mengekalkan kesihatan sistem peranakan wanita. manjakani dikatakan bersifat astringen. berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.

SPEARMINT - mengekalkan keharuman di bahagian vagian agar sentiasa segar & harum.





Selepas menggunakan beberapa hari , YY dah jatuh cinta ngan baunya . Harum uolsss . Masalah kegatalan dan kepuithan pun dah berkurangan . Maklum lah , bila dah sampai masa nak ‘datang bulan’ , mula lah berlaku kegatalan dan keputihan . Bila gunakan Vee Guard Foam , YY perasan masalah tue tak berlaku . Kalau tidak , bila nak period jer , comfirm rasa x selesa .



Dah nama pun foam , sangat senang nak guna tau . Korang cuma perlu goncang , picit dan sapu di bahagian intim . Kemudian bilas . Foam lagi senang nak handle , xde lah berciciran cecair bila picit kat tapak tangan .



Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan

Dalam bentuk buih , senang nak guna . 


Persoalan dan Jawapan yang mungkin bermain di minda korang .



Q&A

Q - Adakah Vee Guard selamat? ada KKM ke?
A - Vee Guard di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT150905461K



Q - Saya belum berkahwin lagi. Boleh ke saya guna Vee Guard?
A - Boleh. Vee Guard ini sesuai untuk wanita yang belum berkahwin dari umur 12 tahun hingga wanita yang sudah berkahwin.



Q - Ibu mengandung boleh guna Vee Guard ini tak?
A - Boleh. ibu yang tengah mengandung boleh guna Vee Guard ini dan ibu dalam pantang juga sesuai.



Q - Vee Guard nie cecair ke??
A - Tak. Vee Guard ini dalam bentuk Foam.



Q - Bagaimana cara guna Vee Guard ini?
A - Cara menggunakan Vee Guard ini, awak semburkan Vee Guard Foam ke atas tapak tangan, sapu dan cuci miss v. Bilas dgn air sehingga bersih. Kemudian keringkan dengan tuala kering.



Q - Apakah bahan utama dalam Vee Guard ini?
A - Bahan utama yang terdapat Vee Guard ini ialah pati sireh, kacip fatimah, buah manjakani dan spearmint until kesegaran sehingga 8 jam



Q - Sebotol tahan berapa lama akak?
A - Sebotol Vee Guard tahan selama 20 hingga 30 hari.



Q - Adakah Vee Guard ini selamat digunakan?
A - Vee Guard ini mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yg dipilih seperti Sireh, Kacip Fatimah dan lain-lain. Tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang terlarang, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi PH 5.5, ianya sesuai untuk semua golongan umur.



Q -  Bila boleh guna Vee Guard ini?
A -  Vee Guard ini boleh guna 2x sehari. Di waktu pagi dan sebelum tido.



Q - Saya ada masalah keputihan. Boleh hilang ke? Berapa lama boleh nampak kesan selepas kita guna Vee Guard ini?
A - Masalah keputihan boleh hilang. Kesannya awak akan dapat selepas 3 hari awak guna Vee Guard.



Q - Betul ke boleh kurangkan keputihan?
A - Betul. Hampir 95% pengguna Vee Guard yang mengalami masalah keputihan dan kegatalan dapat dikurangkan.




Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan




Camne ?? dah terjawab persoalan korang . Nah nak bagi segala kelebihan Vee Guard Foam .


1.merapatkan miss v

2.mencegah kegatalan


3.menghilangkan kegatalan miss v


4.menyelesaikan masalah kelembapan


5.mempercepatkan luka selepas bersalin


6.mengharumkan serta menyegarkan bahagian miss v


7.membasmi kulat serta Kuman bagi mengelakan keputihan



PH 5.5




Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan


========================================================
harga : 

RM45/55 SS 

========================================================



TESTIMONI

Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan



Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan



Vee Guard Foam atasi masalah Keputihan dan Kegatalan




Untuk yang mendapatkan produk Vee Guard ni, korang boleh hubungi :


Whatsapp/Call :

Nur Ain – 0195091982
Ayu Eleena- 0174010645



Instagram : veeguard_hq




P/S : Segar Suci Harum




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah