Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Assalammualaikum,



Siapa yang x suka makan KFC kan . Baru – baru nie KFC ada lah buat contest kat Instagram sempena dengan Sambutan Hari Kemerdekaan . Pertandingan yang berlangsung dari 1 Ogos hingga 3 September ini telah menerima jumlah penyertaan yang begitu menggalakkan . Melalui peraduan ini , peserta dikehendaki mengambil gambar secara bersendirian atau berkumpulan beserta pesanan makanan yang di beli melalui KFC Delivery ( hotline : 1300-222-888 atau laman web : www.kfcdelivery.com.my ) mengikut kreativiti memasing . Gambar perlu membawa pengertian “ Sehati Sejiwa “ bersempena dengan tema kemerdekaan tahun ini .




KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal



Dah amik gambar , past tue sila lah muat naik gambar ke akaun instagram atau facebook korang atau laman facebook KFC Malaysia dengan hashtag #KFCDelivery dan #SehatiSejiwa . Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti dan keaslian dalam mempamerkan produk di dalam gambar beserta slogan menarik .



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

The View Rooftop , G Tower



Tiga pemenang utama akan memenangi hadiah wang tunai sebanyak RM 1500 ( Johan ) , RM 1300 ( Naib Johan ) dan RM 1000 ( Tempat Ketiga ) . Manakala 7 lagi akan mendapat hadiah saguhati berupa wang tunai sebanyak RM 200 setiap seorang .



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Pemenang contest KFC #SehatiSejiwa #KFCDelivery




So, malam anugerah yang diadakan di The View G Tower sangat meriah . Malam yang diingati untuk semua para pemenang dan juga kepada semua tetau yang hadir . Macam – macam aktiviti yang menyeronokkan telah diadakan termasuk lucky draw , face painting , pelbagai permainan yang menghiburkan , sessi ramah mesra dengan selebriti jemputan , photo booth dan semestinya hidangan ayam goreng lazat dari KFC .



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Games yang lawak gilerrr . Tahniah Team Scha dua kali menang Smile




KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Pasangan Sehati Sejiwa Scha dan Awal .




Pasangan Scha dan Awal memang sangat peramah . Melayan semua yang hadir . Sporting giler plak tue melayan semua tetamu . Siap Awal mintak Izin nak dukung anak dara Nur Qaireen Iman . Almaklumlah , lebih kurang jer baya Lara dengan Qaireen .



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Anak Dara tak reti duk diam .




KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Lama tak pi Event , jumpa diorang nie .



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal

Terima Kasih KFC Malaysia untuk pengalaman manis .




Tak sangka pulak yang YY bertuah malam tue . Dapat lah Voucher Parkson . Harus cari masa nak shopping nanti . Ada yang bertuah dapat barangan KFC , Tiket Wayang dan macam – macam lagi lah . Memang meriah giler . YY memang tak leh nak bergerak sangat , bawak anak dara kan . Bukan dia reti duk diam pun . Nasib ramai yang sudi jadi baby sitter sementara YY nak amik makan dan makan .



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal



KFC Delivery #SehatiSejiwa bersama Scha & Awal




TERIMA KASIH KFC MALAYSIA



11250201_1673143729584198_7411789510905706479_n


Comot lak aihhh




Hotline  : 1300-222-888





Picture credit to : http://www.feeqsays.com/






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah