Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Red Box Low Yat | Lepaking dengan BFF

Assalammulaikum,



Macam lama giler tau x lepak ngan BFF . Maklum lah memasing semua dah ada tanggungjawab . Nak jaga laki , nak jaga anak , nak jaga keje dan macam – macam lagi lah . So, tetiba Anie duk meroyan dalam group Wassap kata rindu lah . Kata nak lepak . So, terus plan ahad nak karoks dan lepaking . Memang camtue selalunya , kalau plan awal – awal kebanyakannya x jadi dari jadi . Baik lah last minit plan . Semua ada kecuali Kak B sebab dia balik kampung weekend tue .



Red Box Low Yat with BFF

Anie , Acu Faz , Angah Nanie , Along Yana , Ayu


Biasanya memang kita orang akan ke Red Box Low Yat . Kat Red Box Low Yat . Kalau pukul 11.00 pagi hingga 2.00 petang pakej dia murah . Seorang cuma RM 15 untuk 3 jam tue . Kalau nak makanan , cuma perlu tambah RM 3 , RM 6 atau RM 7 ( ada 6 jenis makanan ) + 1 drink ( boleh refill ) . Makanan pun puas hati , potion besar .



Red Box Low Yat with BFF

Kemain Qaireen dalam dakapan Mama Nanie yang sibuk karoks




Red Box Low Yat with BFF

Ibu nyanyi sikit jer , seronok tengok yang lelain nyanyi-nyayian .




CIMG3812

Qaireen dengan Umi Ayu



Dalam elok kitaorang karoks , bagus nya anak ibu boleh tido . Kagum ibu . Lain kali boleh ikut ibu gi karaoke lagi kan .



Red Box Low Yat with BFF

Lelap . Nampak sangat kitaorang nyanyi kelaut . Hahhahhaha.







Pepagi gigih dah keluar , comfirm lah tak sempat nak bekpes kan . Jadi , mari kitaorder makanan . Tambah RM 3 , RM 5 atau RM 7 mengikut menu pilihan korang . Memula YY ingatkan makanannya sikit , ciput jer. Sekali yang datang . Amik kooo , penuh sepinggan . Memang berbaloi dengan harga .




Red Box Low Yat with BFF

Set Chicken – Besar Ayam tue .



Red Box Low Yat with BFF

Nasi + Fish + Salad




Red Box Low Yat with BFF

Beef Stik


A video posted by Yana Yassin (@yanayassin) on






Kalau korang bayar guna Maybank Kredit Kad ada diskaun 4 orang percuma 1 . So , kat situ dah ada banyak gak jimat . Tapi korang kena pilih tau , nak guna Kad Red Box untuk dapatkan point , atau bayar guna Maybank Kredit kad . terpulang arr kalau nak jimat yang mana .




Red Box Low Yat with BFF

Baiknya anak ibu nieee



Red Box Low Yat with BFF

Bilik besar kan .




Red Box Low Yat with BFF

Qaireen dengan Mom Anie







Selesai 3 jam , masa untuk berlalu keluar . So, we all plan nak lepak kopi – kopi . Baru boleh bebetul borak2 . So, menuju ke Starbuck . Senang tak yah nak keluar , lepak dalam Low Yat jer .




Red Box Low Yat with BFF

Sambung lepak kat Starbuck

Red Box Low Yat with BFF

Masa nie lawak , ada cerita di sebalik Acu tetiba nak pakai Gloss . Haaaa, korang ingat tak citer apa wahai BFF . Hahhahahahha .




Masa lepak kat Starbuck , Qaireen kemain baik tido dalam stroller . Bangun kejap nak nyusu , past tue sambung tido . Senang bebenor ibu bawak awak berjalan . Borak punya borak x sedar dah lewat petang . Memasing tak sedor diri laki kat rumah . Memang tragis kalau sekali – sekala jumpa , acamnie lah . Memang hilang ingatan . Ada jer citer keluar . Dari hal rumahtangga , hal kerja , hal kesihatan , hal dunia , hal politik . Semua pun boleh  .



Red Box Low Yat with BFF

Settle , Kami nak balik dah . Nanti kita jumpa lepaking lagi .



Red Box Low Yat

Basement 1, Plaza Low Yat off Jalan Bukit Bintang

Tel : 03 - 2710 1883

Operation Hour : 11 a.m. - till late




harga Red Box Low yat





P/S : Dari bujang memang selalu Karoks kat Low Yat nie .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah