Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bersyukur lah Jika Masih mempunyai Ayah


Weee~~ Pepagi YY melihat video ini di share oleh kawan YY kat FB . Sebelum nie YY dah pernah tgk,tapi bila tgk sekali lagi. YY rasa sangat touching. Maklum lah, YY dah tak punya Ayah. Ayah telah meninggalkan YY sekeluarga pada tanggal 03/02/2008 . Tahun nie genap 4tahun arwah membuat kan YY sentiasa rindu dengan ayah.Waaa, duk menaip nie pun air mata dah meleleh - leleh.


Fuhh !!! Along rindu semuaaa nya tentang ayah. Semoga Roh ayah Tenang di sana. Walaupun ayah dah takde, tapi ayah tetap dihati along. Sebab tue dimana saje YY tetap menggunakan nama Yana Yassin. Kerna mahu ayah sentiasa berada di mana saje YY berada. Buat korang yang membaca nie, hope dapat lah sedekah kan Al-Fatihah buat arwah ayah YY yerr.Terima Kasih sangaaat.




p/s : Hargai apa yang kita ada, kerna bila kehilangan pasti kita akan merindui.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah